Firma in domeniul Advertising si Webdesign

De aproximativ 6 luni mi-am deschis o firma in domeniul advertising si webdesign. Am reusit sa imi deschid un PFA datorita cursurilor efectuate pentru pregatirea profesionala la o firma din Marea Britanie. Cursurile au fost in limba romana, mai bine zis traduse pentru ca se cunostea ca nu erau exprimari romanesti, iar traducerea nu era chiar atat de buna. Totusi, am reusit sa iau examenul cu o nota foarte mare si am reusit prin intermediul acelor doua diplome sa imi infiintez propria mea afacere. Anul 2014 imi rezerva o noua provocare, cea in care imi voi deschide o alta firma in domeniul organizarilor de evenimente, fotograf si chiar de dj, sonorizari. Nu am o varsta foarte mare, pot sa spun cu mana pe inima ca am doar 18 ani, cu totii s-au mirat cum de un tanar la aceasta varsta poate sa faca atat de multe lucruri. Intrebat de cei de la ANAF la ce facultate sunt, le-am raspuns fara nici o retinere ca sunt la liceu. Au ramas pur si simplu uimiti si chiar zambeau de fericire.

Cu toate astea multumita unei doamne dragute de acolo am reusit sa finalizez toate documentele ( asta dupa ce am primit cif-ul de la registrul cometului). Din cand in cand mai apelez la un expert contabil sector 1 asta pana cand voi invata toate lucrurile necesare intr-o firma. Sunt foarte multumit de rezultatele obtinute de-a lungul anilor si pot spune ca am evoluat foarte mult. Initial am pornit de la munca pe 50 de lei pe toata luna, cu munca pe peste 8 ore, dar multumita Domnului astazi am ajuns sa fac lucruri marete si chiar mi-as dori sa avansez din mai multe perspective. 

Eu ma ocup de promovarea firmelor in mediul online, cat si de realizarea unor magazine online sau a site-urilor de prezentare. Comparativ cu alte firme, eu lucrez la un pret mult mai mic si pot sa spun ca realizez lucruri frumoase. Sunt multumit de ce fac si chiar clientii ma recomanda pentru seriozitatea de care dau dovada. Va indemn si pe voi sa va apucati de webdesign, pentru ca este cel mai profitabil job, se castiga si 1000 de euro pe luna in situatia in care dati dovada de indemanare si de perseverenta. Cam atat in acest articol, eu va urez mult succes in viitorul vostru si daca deja il aveti va rog sa lasati un scurt comentariu unde lucrati in acest moment si ce salariu luati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *