filme

Filme ce iti pot schimba viata

filmeUnele filme iti pot da viata peste cap, si in sensul cel mai bun. Asta nu inseamna ca nu ar trebui sa mai traim in viata reala si sa ne bazam tot timpul pe ceea ce se spune in filme. Uite cateva productii cinematografice care iti pot schimba viata in bine.

Seriile Rocky.

Directorii acestor filme sunt John G. Avildsen si Sylvester Stallone iar producatorii acestora sunt Robert Chartoff si Irwin Winkler. Actorii care apar aici sunt printre altii si Sylvester Stallone, Talia Shire, Burt Young, Carl Weathers, dar si Burgess Meredith. Aceste productii au fost lansate intre anii 1976-2006 si durata acestora in totalitate este de 639 de minunte, daca ai chef sa te uiti la toate intr-o singura zi.

Seriile Rocky sunt o saga despre box, care are sase parti. A fost scrisa chiar de actorul principal Sylvester Stallone. Aceasta a regizat cele mai multe dintre parti si l-a intruchipat chiar pe Rocky Balboa. Numele este suficient ca sa iti aminteascs si tie anumite amintiri despre acele vremuri. Este o poveste despre viata unui boxer din Philadelphia care isi face un nume in lumea boxului. Acesta se lupta cu cei mai buni dintre cei mai buni si acstiga titlu dupa titlu pentru propria persoana printr-o determinare de fier.

In Rocky I si II, acesta se lupta cu Apollo Creed. In Rocky III, acesta ajunge la faima. Atunci cand se decise sa se retraga, numarul 1 in boxul de atunci, il provoaca la un meci deschis. Cantecul faimos de pe coloana sonora a filmului este “Eye of the tiger”, care inca mai este popular si in ziua dea zi si ne aminteste in permanenta de acele vremuri si de eternul Rocky. In Rocky Iv, acesta este provocat la lupta de un luptator din URSS, Ivan Drago.

Cand simtim ca viata se ingreuneaza si nu ne da pace sa traim linistiti, ar trebui sa stim sa raspundem la provocari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.