Filme care m-au lasat fara cuvinte

In cei cativa ani buni de cand urmaresc foarte multe seriale cat si filme, am ajuns la cateva concluzii in ce priveste puterea unui film de a ma lasa fara cuvinte. Astfel, astfel vorbesc despre cateva exemple care pentru mine au insemnat exact asta: fara cuvinte.

Voi incepe cu filmele

Inception

Inception cred ca a fost aproape ca o revelatie pentru mine. In general, iubesc tot ce inseamna sf insa filmul asta este mai mult de atat. A trebuit sa-l urmaresc de doua-trei ori sa il inteleg pe deplin.

Code Zero

Din nou, la fel ca in Inception, o idee geniala. Filmul povesteste cum oameni de stiinta se folosesc de ultimele 5 minute din memoria unui om mort pentru a reface cursul acestuia pana la explozia dintr-un metrou, in incercarea de a opri detonarea bombei.

Piratii din Caraibe

Poate ca mult mai mult decat poveste in sine, in piratii din caraibe am intalnit primul joc actoricesc ce m-a lasat fara cuvinte si m-a facut sa-mi doresc sa mai vad filme in acelasi stil. Este vorba bineinteles de modul genial in care Jonny Deep intra in pielea geniului nebun Jack Sparow.

Seriale

Prison Break

Ca serial de actiune, filmul isi indeplineste complet scopul. Alaturi insa de tot ce inseamna actiune, am iubit la propriu un scenariu care transforma actorul rolului principal intr-un adevarat geniu.

Lost: Naufragiatii

Daca pentru multi un film prea dificil, pentru mine Lost a fost un serial enigma ce m-a facut sa imi doresc sa aflu cat mai multe. Cred ca este unul din putinele seriale care are actiune impachetata in absolut fiecare episod.

Hustle

Nu in ultimul rand, amintesc de serialul care mi-am dorit cu tarie sa aiba mai multe sezoane. Episod de episod, o echipa nebuna realizeaza cele mai mari inselatorii, furand de la cei mai bogati oameni din toate colturile lumii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *