fara critici

Fara critici negative

fara critici
fara critici

Nimeni nu este perfect. Perfectionistii care doar aspira la a fi mai buni in toate tind sa judece fiecare persoana pe acre o intalnesc in cale. Acestia nu isi vad propriile greseli, insa iubesc sa arate cu degetul l altcineva.

Este crucial sa intelegem  ca nimeni nu este perfect si ca toata lumea face greseli din cand in cand. Inainte de a critica actiunile cuiva, asigura-te ca acele actiuni sunt chiar rele. Paoate ca acestia au motive sa faca ceea ce isi doresc sa faca. Pana la urma, daca nu te afecteaza pe tine personal, de ce sa te bagi?

De asemenea, inainte de a te apuca sa judeci pe cineva, pune-te maiintai in locul lui. Deseori apucam sa ii judecam pe altii, insa uram atunci cand suntem noi cei judecati si criticati. Iti amintesti de zicala “Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face”?

Exista atat de multa intelepciune in aceste vorbe. Vorbele si actiunile tale vor face atat de mult rau si iti vor strica relatia cu cei din jur in cateva momente, insa nu vei sti niciodata sa te increzi in cineva sau sa construiesti o legatura puternica cu cineva in doar cateva minute. Gandeste-te inainte de a mai judeca pe altii.

Aparentele pot insela de cele mai multe ori. Nu judeca pe altii dupa infatisarea lor si nu ii lua de asemenea nici in bataie de joc. Poate ca nu arata grozav sau poate ca nu dau foarte multi bani pe haine si nici nu se machiaza sau se ingrijesc in mod exagerat, insa nu ai de unde sa stii ca de fapt exista neajunsuri sau pentru ei in viata primeaza altceva. Cu totii suntem deosebiti iar unii oameni chia nu-si permit sa faca mai mult pentru ei, pentru persoana lor.

Oamenii bogati de obicei tind sa judece pe oamenii mai putin bogati si de aceea, intr-o lume a banilor, se nsc conflicte si discriminari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.