fara cearta

Fara cearta!

Fie ca te certi cu logodnicul, cu mama sau cu un prieten legat de trecut, este mereu un lucru toxic pentru relatia ta. Femeile sunt mai doritoare sa dezgroape problemele legate de anii ce au trecut, ceea ce este un lucru total gresit si incorect.

Nu poti sa certi sau sa reprosezi ceva cuiva pentru lunile si anii ce au trecut de acum. Incearca sa intelegi ca ceea ce este facut, este facut si viata merge mai departe. Incearca sa iei in considerare doar problemele care s-au petrecut doar in ultimele cateva saptamani.

Ar trebui sa incerci a empatizezi cu celalalt si sa incerci sa te pui in locul lui din cand in cand. Acest lucrur te va ajuta atunci cand iti vei dori sa rezolvi o problema si sa ajungi la o concluzie convenabila. Aceasta metoda este foarte de ajutor pentru a vedea situatia oponentului tau si pentru a-i intelege motivele. Mai mult de atat, te poate ajuta sa auzi si sa intelegi cealalta parte cu care te certi. Datorita acesti truc, cele mai multe dintre conflicte si dintre certuri se sfarsesc cu discutii  calme.

Prefer adevarul ca sa fiu sincer. Cateodata ma mai insel si eu dar recunosc acum acest lucru. Insa mi-a luat ceva timp ca sa imi dau seama ca a avea dreptate si a fi castigatorul unei discutii sunt lucruri total diferite. Este foarte greu de recunoscut atunci cand ai gresit si ca nu ai avut dreptate. Insa, am invatat sa imi imblanzesc mandria si temperamentul, ceea ce ma va ajuta sa evit multe conflicte.

Imperfcetiunile oamenilor sunt un lucru normal. In vreme ce unii oameni sunt pasnici si pozitivi din nascare, altii pot fi foarte agresivi si creatori de conflicte. Am realizat ca ma cert cu oamenii indiferent de subiect, de motiv si de starea de spirit. Nu are nici un rost sa ne certam cu oamenii care sunt dispusi sa se certe indiferent de motiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published.