rochii casual

Faima sperata a unor staruri

staruriGenevieve Morton este o aparitie destul de deasa in cadrul editiilor revistei cu costume de baie Sports Illustrated in fiecare an in ultimii 4 ani. Aceasta chiar a fost si pe coperta editiei cu costume de baie in alte tari decat Statele Unite. Si totusi, Genevieve nu a atras foarte mult presa pentru a-si ajuta la construirea unei careiere mai culminante si pentru a obtine hituri in lumea modelingului si a cinematografiei.

Sarah Michelle Gellar

Starul din Buffy, Spaima Vampirilor a fost vedeta principala si atractia serialului populat la vremea cand se filma acesta. Chiar a fost considerata si o forta a naturii, o reprezentanta a femeilor la acea vreme. Asta era cu mai mult de 10 ani in urma. In ziua de azi, steaua lui Sarah Michelle Gellar pare sa fi scazut si topit de pe cerul Hollywood. De faptm aceasta actrita este inteligenta si suficient de talentata incat sa mai fie populara si in zilele noastre.

Rachelle Lefevre

Actrita canadiana Rachelle Lefevre a avut parte de mai multe roluri mari in televiziune si in cinematografie, roluri ca in Boston Legal, Swing Town si Twilight Saga, printre altele. Succesul pe care l-a avut cu aceste roluri nu s-a transmis totusi in altceva mai mare. In timp ce jocul sau din filme ca Under the Dome, cel mai recent rol al sau, a fost laudat, miniseriile in sine s-au dus pe apa sambetei fara urma.

Jennifer Lopez

Tinerii din ziua de azi o recunosc mai  mult pe Jennifer Lopez  drept jurat la Americand Idol. Acestia cunosc de asemenea cate ceva despre albumele ei cel mai bine vandute. Cariera ei ca actrita de succes care a jucat in Monster-in-Law cu peste 10 ani in urma si in  Maid in Manhattan cu peste 12 ani in urma, este mai putin cunoscuta pentru publicul tanar mai ales. In anul 2015, Jennifer Lopez joaca in 3 filme: The Boy Next Door, Home si Lila and Eve. Aceasta are capacitati foarte bune de joc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *