facebook-despartire

Facebook te ajuta sa treci peste o despartire

Recent, Facebook si-a dezvaluit planul de a-si ajuta utilizatorii sa treaca mai usor peste o despartire, oferindu-le acestora capacitatea de a ascunde mesajele fostilor parteneri de pe social media. Oamenii care tocmai au trecut printr-o despartire cu o sotie sau un partener, pot opta pentru o noua optiune care ii poate scuti de suferinta emotioanala de a vedea constant toate activitatile realizate de fostii parteneri.

Facebook isi va incepe testarea de “protectie impotriva despartirilor” pe telefoane mobile, inainte de a decide ca aceasta optiune sa fie utilizata de cei 1,5 miliarde de utilizatori din lume. Vestea vine dupa ce Facebook a lansat abilitatea de a suprapune steagul Frantei peste imaginea de profil, ca si tribut pentru victimile care si-au pierdut viata in atacul de la Paris din 13 noiembrie.

Aceasta optiune este creata pentru oamenii care nu doresc sa mai riste sa fie deranjate de fotul sot, partener sau prieten, astfel ca se va evita pasul important de a sterge respectiva persoana din lista de prieteni sau de a-l bloca. Dupa ce isi schimba statusul relatiei de pe Facebook, utilizatorii vor avea permisiunea de a-si elimina numele lor din posturile anterioare ce au legat odata cei doi parteneri.

Facebook doreste utilizatori fericiti

“Acest lucru face parte din efortul nostru continuu de a dezvolta resursele pentru persoanele care trec prin momente dificile in viata lor”- sustine managerul Kelly Winters, in cadrul unui post pe blog.

Protectia de despartire serveste ca un alt memento si ne reaminteste cat de implicat este Facebook in vietile noastre de zi cu zi. Mai bine de 1 miliard de oameni folosesc Facebook cel putin odata pe zi, iar cei care au aplicatia instalata pe telefonul mobil au tendinta de a vizita platforma de socializare mai des, devenind astfel dependenti. Astfel, compania Facebook isi propune ca utilizatorii sai sa fie cat mai fericiti posibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *