EvoAgency.ro

EvoAgency.ro explica cum sa implementezi simplu cateva tehnici seo

Seo este deja o strategie cunoscuta in mediul online care ajuta site-urile sa se rankeze mai bine. Insa ce a ramas discutabil este legat de cine sa se ocupe de acest lucru. Sunt voci ce considera ca un programator angajat ar putea sa puna in aplicare tehnicile seo. Insa in mod complex, ai nevoie de fapt de o echipa, de o agentie specializata, precum sunt cei de la EvoAgency.ro.

Pentru a demonstra accesibilitatea de intelegere si de implementare intr-o oarecare masura a unor tehnici seo amintim ce poti face si tu in acest sens.

Articole originale

Le poti scrie, caci tu mai bine ca nimeni iti poti reprezenta business-ul. Dar de preferat este sa ceri ajutor pentru verificarea lor. Continutul trebuie sa fie bine structurat, original, relevant, pentru ca asta este ceea ce cauta utilizatorul. De asemenea, trebuie sa fie bine documentat. Cu cat o pagina dispune de continut mai mult, cu atat Google a considera ca acolo se vor gasi si informatii mai complexe. Atentie, nu lungi textul doar pentru a fi in targhet.

Meniul pentru toate paginile importante

Nu toate paginile le poti pune in meniu. Dar ce poti sa faci este sa le prioritizezi. Gandeste care sunt cautarile ce genereaza un rezultat si care aduc in pagina ta vizitatori. Ce incerci sa atragi pe pagina ta? Selectezi pentru fiecare cautare o singura pagina, ii faci descrierea cuvenita si o pui in meniu.

Aceasta strategie, dupa cum spun si cei de la EvoAgency.roiti poate aduce mai mult trafic pe pagina, facand site-ul mai vizibil. In timp asta se traduce prin mai multa autoritate.

Link-urile externe

Si aici exista o controversa. Ai crede ca, de vreme ce ai tot mai multe link-uri ce recomanda pagina ta, este cu atat mai bine. De fapt se pare ca abundenta lor ridica semne de intrebare catre Google, ce te va tine sub observatie.

Mai apoi, se pare ca nu conteaza foarte mult daca link-urile pe care pagina ta le primeste sunt sau nu do follow. La fel de bine insa conteaza sa ai si linkuri externe. Nu abuza, dar include-le. Da, este vorba de recomandarea pe care o face si pagina ta, la randul ei, catre alte surse. Cu un link catre autoritate mare, in care Google are incredere, se confirma faptul ca tu ai legatura cu acea sursa credibila.

Pentru magazinele online

Pentru cei din lumea e-commerce o recomandare vizeaza categoriile foarte bine segmentate, precum si o structura ca cea de tip arbore. La magazinele online optimizarea nu este la nivel de produs, ci tine de categorie. Asadar, cum acestea sunt mai putine decat produsele, realizarea unui text descriptiv pentru ele este floare la ureche.

Extra sfat: reclama pe propria pagina? Suna usor ironic, insa ajuta. Poti folosi link pe anumite cuvinte ce duc spre pagina de servicii sau articole. Link-urile interne sunt si ele relevante. Acelasi lucru il poti face si cand vine vorba de blog, de articolele postate in cadrul acestuia, ce includ link-uri catre pagini diverse ale site-ului.

Acestea sunt doar cateva aspecte despre tehnici seo usor de implementat. Cei interesati de aspecte complexe ale acestui subiect gasesc la EvoAgency.ro un real sprijin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *