Epilarea definitiva pe intelesul tuturor

Epilarea definitiva este un subiect destul de controversat in ultima vreme, fiind si destul de folosit de catre femei. Ce presupune aceasta epilare? Ei bine, epilarea definitiva distruge firele de par care se afla in derm prin intermediul unei calduri, de aproximativ 70 de grade Celsius la care sunt aduse celulele germinatice ale firelor de par. Probabil ca acum, v-ati gandit la pericolul arderii pielii insa nicicand de asa ceva, mai ales ca aparaturile sunt atat de performante si de profesionale. Pana in urma cu ceva vreme cea mai folosita metoda de epilare definitiva era cea prin IPL. Acum, s-a evoluat destul de mult si in acest domeniu, si aparatura la moda si cea maii performanta de pe piata este cea cu SPL.

In momentul in care ne nastem in dermul corpului exista un numar de aproximativ 5 milioane de foliculi pilosi. Acesti foliculi produc fire de par, puf pana cand se intra la pubertate cand se transforma in fiere de par sub influenta hormonilor sexuali.

Tratamentul care include epilarea definitiva inseamna distrugerea acestor foliculi prin intermediul unei temperaturi ridicatecare absoarbe aceste fire de par , distrugandu-le definitiv.

Trebuie sa stiti ca aceste efecte nu vor fi vizibile dupa prima sedinta ci se va decide, de catre medicul care va face operatiunea, care este durata pe care va trebui sa o respectati pentru a scapa de firele de par.

Voi povesti experienta mea in legatura cu epilarea definitiva. Recent, am cautat un salon epilare definitiva suceava si am dat de Michelle. Uimirea mi-a fost destul de mare, mai ales avand in vedere ca nu credeam prea mult in acest tip de operatiuni. Dupa 7 sedinte pot spune ca am scapat de toate firele de par. Recomand cu mare drag. Sigur ca aici am gasit o inovatie in oras pentru ca aparatura folosita era cu SPL, o aparatura de ultima generatie, mult mai performanta decat cea IPL.

Ce trebuie sa stii despre asta? Ei bine, este foarte important sa stiti ca timpul in care actioneaza epilarea definitiva este diferit de la un organism la altul si de la structura firelor de par a fiecarei persoane in parte. De asemenea, timpul care trebuie sa treaca intre doua sedinte de tratament difera in functie de zona, de la una la alta.

Este important sa mergeti la un salon cat mai bun in cazul in care va doriti sa obtineti un efect uimitor si de lunga durata.

Leave a Reply

Your email address will not be published.