Eleganta vine din detalii

Fiecare detaliu conteaza la o tinuta mai mult decat crezi. Pentru ca detaliile mici fac o mare diferenta, pentru ca din ceea ce alegi te vei incadra perfect in cadrul unui eveniment. Insa chiar si cand nu e vorba de un eveniment cu stil formal sa ai grija de anumite detalii va insemna sa tii cont de clasa si de modul in care te prezinti.

Papioanele pentru barbati spre exemplu sunt cele care pun in valoare eleganta unui barbat, sunt cele care aduc un mare plus in imaginea unei tinute si care din ce in ce mai populare incep sa fie folosite la scara larga.

Gama de papioane

Intr-o lista lunga de optiuni poti alege atat papioanele formale cat si cele casual. Dupa bunul plac ai la dispozitie o lista lunga de optiuni de papioane barbati. Pentru ca unii sunt stilati si altii relaxati, pentru ca unii isi contureaza imaginea perfectiunii de Don Juan si altii doresc doar formalitatea care se ii incadreze intr-un loc anume. In orice caz, se pune accent pe ideea de a multumi pe toata lumea.

Mai mult decat atat, papionul este cel care devine pata de culoare. Poti fi in non culori si cu ajutorul unui papion sa echilibrezi intreaga imagine. Poti in egala masura sa mergi pe stilul colorat si sa nu uiti de detaliul de cravata insa in stil modern si minimalist, adica papionul care sa fie acel accesoriu care sa se incadreze perfect. Chiar si cand traiesti evenimentul vietii tale, cand tine de nunta un mire poate purta la fel de bine un papion care sa se incadreze in linia formala, sofisticata a tinutei de gala.

Cum asortezi papionul. Regulile sunt simple si de fiecare data aceleasi. Conteaza in primul rand la ce tinuta vei asorta  un papion si de indata ce iti definesti stilul stii pe ce linie vei merge. Cu alte cuvinte poatr fi vorba de casual look, poate fi vorba de un costum; vei merge pe o textura satinata si rafinata cand evenimentul in sine este unul de inalta clasa, seara. Vei opta in schimb pentru un papion simplu cand il vei purta ziua.

Partea practica este ca un papion te scuteste de chinul de a-ti face imaginea una impecabila. Stii cravata clasica care pe cat de multe moduri de aranjare are pe atat de migaloase astfel ca un papion te salveaza din acest punct de vedere- nu toata lumea poate fi maestru din acest punct de vedere. Insa in acelasi timp nu ai nimic de pierdut caci un papion iti ofera eleganta totusi si asta in varii feluri.

Ca  o lectie de stil, ca o lectie ce in mod simplist iti este prezentata papionul barbatesc aduce acel punct pe “i”, un accesoriu care sa aduca un ultim touch cum ar spune americanul, ceea ce iti completeaza perfect aspectul. Rafinate si delicate, cu accent pe design desi aparent sunt mai toate la fel fiecare papion este de un farmec aparte.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *