Efectele incredibile pe care le are otetul asupra frumusetii

Toata lumea are in bucatarie o sticla de otet de mere. Il folosim de regula ca dressing pentru salata sau alte lucruri, insa il folosim in cantitati destul de mici.

Nu stim ca sticluta aceea de otet de mere poate fi considerata sticluta minunii care poate aduce o multime de beneficii frumusetii noastre.

Cu siguranta veti muta locul otetului din bucatarie in baie, langa trusa de cosmetice si este posibil sa se transforme in produsul pe care il veti folosi cel mai mult dupa ce veti auzi cate beneficii aduce frumusetii acest produs. Iata-le:

  • Otetul se poate combina cu apa si se poate folosi ca si lotiune tocnica pentru fata. Este posibil sa crezi ca nu va fi benefic insa este mai buna decat orice alt produs cosmetic. otetul va curata tenul complet de impuritati si va stimula circulatia sangvina. In cazul in care aveti fata cu un aspect neplacut, cu pori proeminenti, cu siguranta acestia vor disparea foarte repede dupa ce veti folosi aceasta solutie.
  • In cazul in care v-ati expus prea mult la soare trebuie sa stiti ca tot otetul este cel care va salveaza si va scapa de usturimea provocata de arsura solara. Trebuie sa faci o solutie formata din o jumatate de ceasca de otet si 4 cesti de apa. Aplicati pe toata zona afectata. Aceasta solutie nu doar ca va combate usturimea ci va grabi vindecarea tesuturilor distruse si impiedica aparitia basicilor cu apa.
  • Daca va confruntati cu vanatai, aparute din senin, sau aveti o piele mai sensibila si vi s-a intamplat sa va invinetiti foarte tare aflati ca tot otetul este cel care va trata vantaia. Se aplica direct pe vanataie iar efectul este absolut imediat. Acum nu trebuie sa va mai jenati sa purtati o rochie pentru ca aveti o vanataie pe picior ci puteti sa gasiti solutia cea mai eficienta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *