artistique.ro

Educatia artistica a copiilor incepe cu Rembrandt Shop!

Intr-o perioada in care am ajuns sa petrecem mai mult timp in casa decat afara, in care auto-izolarea este o masura de baza luata de catre autoritati in incercarea de a stopa raspandirea virusului corona, necesitatea de a gasi anumite activitati pe care sa le putem face acasa a devenit o prioritate.

Un adult poate gasi o multime de variante de a-si petrece acest timp, dar situatia se schimba atunci cand vine vorba despre copii si tineri. Datorita faptului ca scolile sunt inchise si beneficiaza practic de o vacanta prelungita, copiii au nevoie de activitati interactive, dar si educationale cu ajutorul carora sa isi poata dezvolta anumite abilitati practice.

Alege dintre o diversitate de activitati artistice si creative!

In acest sens, magazinul online Rembrandt Shop, parte a Rembrandt Art Centre, vine in ajutorul parintilor, oferindu-le acestora o gama larga de produse destinate atat copiiilor, cat si adultilor care sa le puna creativitatea la lucru.

Accesand site-ul magazinului www.artistique.ro, vom regasi acolo produse ce tin de pictura (suporturi pentru pictura, culori acrilice, ulei, acuarela, guase, tempera, sprayuri cu vopsea, pensule, palete, cutite de pictura, sevalete), de grafica si design (agende, caiete, hartie pentru schite, markere, pixuri, stilouri, creioane profesionale, blocuri de desen, materiale pentru arhitectura, desen tehnic si grafica, instrumente de scris profesionale, culori pastel, instrumente de caligrafie), de arta decorativa (culori universale, seturi decorative si cadouri creative, culori pentru sticla si vitraliu, pentru textile, ceramica si portelan, vopsea in relief, accesorii bijuterii), de hobby si craft (accesorii creative, obiecte din carton, ceramica, lemn, plastic, materiale textile, polistiren, hartie si sticla, modelaj) si de machetare (foamboard, carton mousse, lemn balsa, placi plexiglass si pvc).

Descopera talente ascunse!

Asadar, variantele sunt diverse, putand opta pentru o multitudine de produse. Cu siguranta ca astfel de activitati vor tine mintea si timpul ocupat copiilor. De ce sa piarda ore intregi in fata televizorului sau jucandu-se pe telefon sau pc? Optand pentru una din activitatile enumerate mai sus, vom putea descoperi talente acolo unde poate nu stiam ca exista! Asa le putem forma copiilor anumite pasiuni si inclinatii pe care nu au avut inca ocazia sa le exploreze. Si totul cu ajutorul materialelor potrivite.

Niciun om nu s-a nascut invatat, asadar rabdarea si perseverenta sunt doua din calitatile de baza ale activitatilor ce tin de arta si de frumos in general.

Investitia in educatia copiilor ar trebui sa primeze si atentia deosebita acordata acestora cu siguranta isi va pune amprenta asupra educatiei lor.

Mai multe detalii si informatii referitoare la produsele pe care le gasim in cadrul Rembrandt Shop gasim pe site-ul magazinului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *