Domeniul Business si noi investitii

Bine v-am regasit dragi cititori la un nou articol pe blog-ul meu personal. Am hotarat ca in acest articol sa va povestesc putin despre domeniul business si despre noile investitii pe care le doresc sa le fac. Stateam si imi aminteam cum am plecat de jos si munceam la  50 de lei pe luna, iar acum pot face si 1000 de euro daca fac totul asa cum trebuie si imi dedic timpul in modul in care totul conteaza. Timpul este foarte pretios intr-o afacere, mai ales pentru un om care vrea sa scoata bani dintr-o investitie mareata. Citeam totusi zilele trecute articole despre diverse companii care acorda finantari marete pentru persoanele cu o idee de afacere foarte buna.

Pentru persoanele care doresc bani pentru o finantare si au o idee de afacere foarte buna, pot apela la ajutor minimis de la www.cilv.ro. Este o firma foarte buna si ofera cea mai buna calitate din toate punctele de vedere. Eu de exemplu, daca nu aveam un prieten care sa ma ajute cu mai multi bani, nu apucam sa pornesc noi investitii si sa iau totul de la capac asa cum trebuie. Nu stiu cum gandesc unele persoane, dar eu unul daca investesc si nu imi iese cel putin dublu, pentru bine nu este o afacere foarte buna.

De exemplu acum cativa ani ma ocupam de vanzarea de ochelari 3d. Ii luam la pretul de 5 lei si ii vindeam cu 10 chiar 15 lei. Imi iesea o suma destul de bunicica, doar ca acum mi-am dat seama ca timpul este mult mai pretios decat vanzarea unor perechi de ochelari si deplasarea pana la posta. Problema este Romania, mai ales Posta Romana care au crescut preturile chiar dublu, daca nu tripul la unele servicii. Nu mi se pare foarte ok, din moment ce este cea mai folosita, sa cresti preturile si chiar sa mai dai oameni afacere. Dar la urma urmei managerii fac totul in firma si ei au o importanta deosebita in tot ce inseamna profit si pierderi. Nu stiu la ce se gandesc eu, doar ca nu fac bine ce fac.

Eu personal, imi doresc sa fac investitii in pamant agricol, pentru ca este cea mai buna metoda prin care se pot scoate cei mai multi bani. Doresc sa imi deschid o plantatie de arbori, dar in acelas timp sa pornesc o afacere cu sere si cu mai multe servicii de realizare sere, plantatii arbori si pomi fructiferi. Desi este o investitie pe care o voi face destul de mare, sansele de a esua sunt foarte mici, pentru ca am calculat totul asa cum trebuie.

Pentru cei care doresc sa investeasca, cel mai sigur este sa isi faca un imprumut bancar sau sa “faca rost” de investitii nerambursabile de la U.E.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *