distractie cutu

Distractie de iarna alaturi de cutu’

Daca cainele sau pisica ta nu sunt interesati pur si simplu in a iesi pe afara pe timp de iarna, a aranja ca acesta sa primeasca un companion care sa i se alature in aceasta activitate, poate deveni mai interesant pentru el. Daca este pur si simplu prea frig afara, ai putea chiar invita un prieten care are de asemenea un animal de companie si sa le permiteti celor doua animale sa se joace impreuna pentru a-si consuma din energie.

Zapada  iti asigura tot materialul necesar de care ai nevoie pentru a crea o cursa cu obstacole pentru cainele tau de folosit pentru atunci cand vrei sa ii testezi abilitatile. Construieste niste obstacole folosindu-te de zapada pentru ca al tau caine sa sara peste. Vei putea face de asemenea si o cursa de tip slalom pentru a-i testa reflexele cainelui tau. Asigura-te ca vei aduce cu tine o gramada de bunatati pentru ca al tau caine sa continuie sa fie interesat de joc.

A-l invata pe cainele tau sa urmareasca mirosuri ete o modalitate grozava de a- exersa mintea si corpul in acelasi timp. Comanda-i cainelui tau sa stea si incepe sa lasi sa cada bunatati mici in urma durmului care duce la jucaria lui favorita. In mod repetat, creste lungimea urmei si lasa din ce in ce mai putine bunatati in timp ce cainele tau incepe sa inteleaga jocul.

Antrenament mintal. Magazinele cu lucruri pentru animale vand diferite tipuri de puzzle-uri atat pentru caini, cat si pentru pisici care necesita ca acestia sa isi foloseasca creierele pentru a recupera micile bunatati care se afla inauntru jocurilor. Mingile goale pe dinauntru care pot fi umplute cu boabe pentru animale si alte jicuri interactive iti va mentine cainele ocupat pentru ore intregi si tu vei iubi sa il vezi cum interactioneaza in timp ce isi da seama de toata faza cu jocul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.