it exclusiv

Diferenta dintre web design si web hosting

In timp ce web design-ul si web hosting sunt necesare in crearea si mentinerea unei pagini web, cele doua functii sunt foarte diferite in ceea ce priveste modul de gestionare si ceea ce se realizeaza prin intermediul celor doua aspecte. Adesea oferite ca servicii duale de la acelasi furnizor, unii oameni au ajuns sa creada ca web design-ul si web hosting reprezinta unul si acelasi lucru.

Web hosting

Web hosting-ul este procesul prin care paginile web create sunt disponibile oricarui utilizator de Internet. O companie de web hosting va contacta intreprinderi sau persoane fizice pentru a oferi o latime de banda si spatiu pe un server, in cazul in care site-ul web nu poate rezista de unul singur. Ca parte a procesului de gazduire in mediul online, web hosting-ul se va asigura ca exista suficient spatiu care sa sustina volumul de trafic zilnic.

Web design

Prin contrast, web design-ul are de-a face cu crearea de pagini web. Astfel, un web designer va combina diferite aspecte astfel incat sa obtina efectul dorit de client. Elemente precum grafica, text, imagine, font, dimensiune si culori sunt folosite in design-ul si producerea de pagini web, care au telul de a fi informative sau atractive. Pe scurt, un web designer este creatorul unui site web, in care fiecare pagina este conceputa individual, potrivindu-se si cu celelalte aspecte generale ale site-ului web.

Servicii de web design si web hosting de la It Exclusiv

Exista posibilitatea ca web design-ul si serviciile de gazduire sa provina de la doi furnizori diferiti. Cu toate acestea, exista companii care ofera web hosting si web design ca parte a pachetelor de servicii. In Romania, cel mai bun in acest sens ramane It Exclusiv, o companie ce se ocupa de crearea de pagini web, servicii de gazduire a site-ului la pachete atractive, SEO, servicii de promovare site web, management baza de date, design, grafica, aplicatii web, prelucrare imagini, etc.

It Exclusiv este o companie formata dintr-o echipa de profesionisti, avand o experienta mai mare de 5 ani in web design si alte servicii de acest gen. Asadar, daca iti doresti sa te dezvolti si mai mult in mediul online, atunci echipa It Exclusiv iti poate fi de foarte mare ajutor, reusind sa iti creasca afacerea si sa o aduca pe primul loc.