despre cacao

Despre cacao

Unii cred ca un consum regulat si de lunga durata a alimentului cacao bruta poate duce la o vareitate de afectiuni ale sanatatii cum ar fi depresia, schimbari bruste ale starii de spirit, cosmaruri si paranoia.  Administrata in doze marite, cacaoa poate actiona la fel ca un halucinogen. Un consum frecvent al caco poate cauza depozite toxice in ficat si in sange de-a lungul timpului.

Vei auzi mai multe despre efectele secundare ale cacao bruta  urmarind video-uri pe Internet care sa-ti spuna exact care sunt cauzele, efectele si alte circumstante ale consumului de cacao.

Exista si  niste sugestii aditionale legate de consumul de cacao, sustinute de catre oponentii acestui aliment. In general, animalele nu vor consuma  cacao decat daca acesteia ii vor fi adaugate lapte si zaharuri. Grupurile de locuitori din zonele unde creste cacaoa au folosit in mod istoric boabele de cacao doar in ritualuri sau in scopuri medicinale.

Cei care traiesc in zonele unde creste cacaoa consuma numai fructul plantei de cacao, care ofera cam aceleasi beneficii ca si in czul boabelor de cacao, insa care are niste efecte secundare mai utin daunatoare. Mai jos sunt cateva exemple sustinute iubitorii de cacao si care se refera la beneficiile boabelor de cacao:

  • Este un aliment fara zaharuri in mod natural. Spre deosebire de ciocolata pe care o cumperi din magazinul local, boabele naturale de cacao nu contin deloc zahar.
  • In forma sa bruta, cacaoa face imposibil cauzarea de alergii. Multe persoane care au dificultati in consumul  ciocolatei, au de fapt probleme cu produsele lactate sau cu chimicalele folosite in crearea ciocolatei. Cacao creaza rareori reactii alergice.
  • Este foarte flexibila. Samanta bruta de cacao poate fi consumata drept un aliment, binenteles, insa poate fi de asemenea folosita pentru crearea de diferite alte bunuri sanatoase, cum ar fi uleiurile de cacao si untul de cacao, care sunt folosite pentru trtarea unor afectiuni ale pielii si pentru a uniformiza aspectul acesteia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *