Despre amantlac

In ziua de astazi observam tot mai multe persoane care aleg sa isi strice mariajul din cauza amantlacului. Fara nici o indoiala in ziua de astazi exista cel putin 30% dintre persoane care divorteaza din cazua ca isi doresc altceva, ca sa nu mai vorbim despre tinerii care nu doresc sa se casatoreasca din cauza faptului ca fug de responsabilitate si angajament.

Ei bine, in ziua de astazi , in momentul in care te hotarasti sa faci un astfel de pas este important sa te gandesti foarte bine ca s anu regreti alegerea facut amia tarziu.

Amantlacul este ceva destul de normal si cotidian. Oamenii aleg sa se afunde in astfel de relatii interzise tocmai din cauza faptului ca sunt interzise si trebuie sa se ascunda. Simplul fapt ca trebuie sa te ascunzi ca este altcineva nou face ca persoanele sa aleaga amantele/ amantii.

Cele mai multe persoane, de obicei vorbesc despre femei cum ca daca afla ca sunt inselate sau isi imagineaza ca partenerii lor ii inseala cu o alta femeie mai frumoasa sau care are alte calitati decat are ea. Surprinderea este destul de mare atunci cand vedem ca persoana respectiva nu isi alege o partenera mai frumoasa, mai muncitoare sau cu alte calitati.

Oamenii sunt atrasi de faptul ca trebuie sa aiba o relatie interzisa. Care sunt motivele principale care cauzeaza o rata atat de mare a amantlacului?

Rapsunsul este unul cat se poate de simplu :vulnerabilitatea femeilor si spiritul vanotoricesc al barbatilor. Femeile se las influentate de ceea ce spun barbatii si dupa cum stim se pot transforma in veritabili Don Juani atunci cand au un scop. Astfel, femeile se lasa influentate de vorbele dulci, de aspectul placut al unui barbat tanar, cu verigheta ascunsa, si care promite atat de multe.

Vrem sau nu sa recunoaste, este clar ca fiecare persoana se lasa infleutnata de astfel de lucruri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.