Departe de casa, soferii de camion au nevoie de accesorii ce pot compensa toate lipsurile!

Din punctul meu de vedere, trebuie sa ai un caracter puternic, o inima mai tare pentru a fi sofer de camion. Mai tot timpul departe de familie, un sofer de camion este limitat de la mai toate placerile vietii: mesele nu sunt la fel, cafeaua bauta singur nu are acelasi gust, cum nici somnul nu este intotdeauna unul de calitate.

Din pasiune pura, soferii de camion s-au adaptat la toate, mai ales cei plecati pe comunitate care isi vad familiile la doua saptamani in cele mai frumoase cazuri. Trebuie sa le fim mereu recunoscatori pentru tot efortul pe care il depun si pentru tot ceea ce fac pentru noi. Magazinele de profil ne-au luat-o inainte, punand la dispozitia soferilor o multime de accesorii pentru camioane ce pot compensa intr-o mare masura lipsurile.

Lista accesoriilor de care orice sofer de camion are nevoie

Pe un loc fruntas in aceasta lista este masa de bord. Chiar daca traiul in cabina nu rezoneaza de fiecare data cu cel de acasa, cu spatiul de acasa in principal, masa de bord poate compensa intr-o mare masura acest deficit.

Soferii s-au obisnuit sa ia masa atunci cand sunt in cursa dupa posibilitati: la masele din parcari, pe brate, direct pe bord si asa mai departe. Truck Shop Miltech le propune ceva nou: masa de bord. Aceasta le ofera un plus de confort ori de cate ori simt nevoia sa manance, iar pentru a compensa lipsa familiei, soferii pot parca intr-un loc linistit, admirand peisajul in timp ce se delecteaza cu bunatati.

Un filtru de cafea de calitate poate compensa dorul de casa!

Cu totii stim ca o cafea are un gust mai bun atunci cand este savurata alaturi de cei dragi. Pentru ca programul de munca al soferilor de camion este conceput altfel fata de oricare alt program, sesiunile de cafea, daca le putem numi asa, impreuna cu familia sunt mai rare.

Acelasi magazin online pune la dispozitia soferilor filtre de cafea si incalzitoare de apa extrem de necesare intr-un camion. Totodata, si termoplonjonul face parte din categoria de produse disponibile pe pieseautocamioane.ro.

Create intocmai dupa conditiile dintr-o cabina, filtrele de cafea si incalzitoarele de apa se pot conecta la bricheta camionului. Pe traseu sau in pauza, orice sofer poate saruva o cafea calda, o cafea energizanta, preparata pe loc.

Si somnul este putin altfel intr-o cabina, asa ca lenjeriile folosite trebuie sa compenseze intr-un fel confortul resimtit acasa. Paturile dintr-un camion, fiind supraetajate, au nevoie de coverturi si perne speciale. Soferii le pot achizitiona din mediul online fara a mai fi nevoiti sa se expuna in zonele aglomerate acum, pe perioada pandemiei. Acelasi magazin online mentionat anterior dispune de multe resurse in acest sens, in cadrul sau se regasesc seturi complete de coverturi pentru pat si perne pe care soferilor le este recomandat sa le aleaga in functie de modelul de camion pe care lucreaza.

Mai multe detalii in acest sens pot fi obtinute direct din cadrul paginii online pieseautorcamioane.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *