gheata carbonica

Decoratiuni pentru petreceri cu gheata carbonica dry-ice

Sculpturile in gheata sunt ideale pentru orice tip de evenimente iar lista decoratiunilor si gravurilor care pot fi create din gheata carbonica este mult mai variata. Oricine isi doreste sa aiba parte de asa ceva pentru propriul eveniment special, fie ca este vorba despre o petrecere de nunta, fie ca este vorba despre un eveniment de sarbatorire a unei zile de nastere sau ca este vorba despre o galerie de opere de arta si iti doresti sa dai un suflu nou petrecerii. Sculpturile in gheata carbonica dry-ice sunt mult mai rezistente si de efect decat orice alt tip de decoratiune.

Si totusi, gheata carbonica poate fi o substanta periculoasa, asadar este mai bine sa lasi profesionistii sa se ocupe de transportul si de instalarea acesteia in cadrul locatiei alese. Este recomandat de asemenea sa tii departe gheata carbonica de copiii mici si de animalele de companie, de vreme ce contactul cu acest tip de gheata poate cauza arsuri la nivelul pielii.

Acestea fiind spuse, daca iti doresti sa folosesti si in alt mod gheata carbonica in afara sculpturilor minunate ce pot fi create din ea, poti crea efectul de ceata pe care numai acest tip de gheata il poate oferi daca te vei folosi asa cum trebuie de aceasta proprietate. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa amplasezi gheata carbonica, in bucati sau blocuri, intr-un bol mare sau intr-un recipient mare de sticla.

Atunci cand iti doresti ca ceata sa apara si efectul sa nu se lase asteptat, poti turna niste apa calduta peste gheata amplasata in recipient astfel incat efectul cetos sa apara numaidecat. Poti continua sa adaugi tot mai multa apa dupa cum este nevoie si iti doresti, pentru un efect mai indelungat si mai spectaculos.

In ceea ce priveste sculpturile si decoratiunile create din gheata carbonica, ar trebui sa apelezi la un expert in asa ceva sau la o firma organizatoare de evenimente ori de decoratiuni pentru evenimente speciale care sa iti suprinda cele mai inedite idei in functie de tema petrecerii si de tonul evenimentului.

Incorporeaza gheata drept un punct de atractie principal in cadrul festivitatii organizate, in inima unei nunti sau in cadrul unei aniversari speciale si bucura-te de efectul scontat printre invitati. Nu oricine face acest lucru in cazul evenimentelor speciale, asadar aceasta idee de inviorare a atmosferei si de dezghetare a spiritelor este nemaipomenita si neasteptata, dar foarte placuta.

Sculpturile si elementele de decor create din gheata organica pot impodobi si infrumuseta o locatie simpla si pot destinde o atmosfera mai formala. Comanda gravuri si figurine de gheata care sa se potriveasca cu tema aleasa si amplaseaza-le in zone centrale pentru a fi admirate sau chiar amplaseaza in ele flori, bauturi, bomboane sau dulciuri si poate pietricele si alte elemente de decor pentru a oferi o priveliste spectaculoasa.

Decoreaza torturile de nunta, paharele de sampanie, mesele invitatilor si inveseleste petrecerile copiilor cu ajutorul ghetii carbonice, toate acestea pentru un efect surpriza si pentru mai multe senzatii tari. Petrecerile copiilor in stil Frozen, petrecerile de Halloween cu dovleci care scot aburi si cu vase de punci care par a fi niste licori magice, vor reprezenta ceva aparte pentru toata lumea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.