De ce statul in picioare dauneaza

Tot ce dauneaza tine de extreme, de exagerari caci ce e prea mult strica. Asa se face ca statul in picioare ore indelungate aduce un risc egal cu fumatul. Precum viciul pacatos care iti distruge sanatatea statul in picioare dauneaza de la presiunea pe oase si probleme cu circulatia pana la starea per general pe care o resimte intreg organismul. Devii usor mai lenes si fara energie si acest proces este absolut normal caci in pozitia de sezut ritmul cardiac este mai incet, batai mai lente si implicit energia si oxigenarea sunt afectate.

Ca o solutie pe care unii o gasesc cand vine vorba de statul in picioare este masa inalta care sa le permita celor care lucreaz ain medii necesare mucnii la calculator sa stea in picioare. Este o moda din ce in ce mai intalnita in zilele noastre. Si cei care au incercat aceasta varianta spun ca este mai mult decat benefica.

Nici statul in picioare nu este o postura cu care sa te multumesti caci durerile apar si ele si pe termen lung varicele pot sa apara. Cu toate acestea alternarea unui astfel de moment cu odihna picioarelor la un moment este este idealul pentru a munci eficient pana la urma. Esti mai activ, gandesti mai repede si ai un ritm mai bun. Chiar daca la un moment dat iti dai seama ca o astfel de postura implica si nevoia de a avea o pereceh de pantofi confortabili nu este la fel de greu sa te confrunti cu durerile si starile produse de orele de stat jos.

Daca la o astfel de situatie se mai adauga si faptul ca exista  o posibilitate de a arde calorii, in jur de 200 cand implinesti deja 4 ore de stat in picioare, ajungi la concluzia ca asta ar fi deja o buna propunere pentru conducerea firmei la caee lucrezi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.