De ce ai nevoie de contabili pentru firma ta

Orice afacere care se afla la inceputuri, fie ea de mici sau mari dimensiuni, categoric are nevoie de serviciile profesioniste ale unei firme de contabilitate pentru a fi in legalitate si pentru a reusi sa ia cele mai bune decizii care sa ii asigure profitul. Firmele, de orice dimensiuni, efectueaza diferite servicii si/ sau ofera diferite produse, astfel incat trebuie ca tot ce tine de bani, tranzactii, vanzari si achizitii sa fie tinut intr-o evidenta stricta si corecta. O astfel de evidenta o poate asigura doar un contabil profesionist.

Care sunt raspunderile contabilului pentru firma ta

Orice contabil, fie el pentru un SRL, SA, PFA etc, are indatorirea de a lua cele mai bune decizii in ce priveste organizarea activitatilor economice ale unei firme. Alaturi de administratorul firmei, el va lua cele mai bune devizii pentru a indeplini cerintele mediului de afaceri.

De cei ai nevoie de o firmade contabilitate, mai mult decat de un contabil particular

Se tot discuta daca e mai bine ca la inceput sa apelezi la o firma de contabilitate sau la un singur contabil, care sa lucreze pentru tine. Aici, implicatiile sunt mult si exista atat avantaje cat si dezavantaje pentru ambele.

In primul rand, o firma de contabilitate, asa cum e si contaexpert din Suceava iti poate oferi serviciile ei fara sa fie nevoie prezenta fizica a unor contabil la tine in birou. Astfel, tu vei reusi sa economisesti acei bani pe care ar trebui sa ii platesti pentru un contabil care lucreaza la tine la birou.

Mai apoi, gandeste-te doar asa. Va trebui sa platesti o suma de bani, in general apropiata de cea pe care o vei plati pentru un simplu contabil. Ei bine, la acelasi pret de multe ori, serviciile sunt mult mai bune in cadrul unei firme de contabilitate.

Acest lucru se intampla din cauza faptului ca intr-o firma de contabilitate, lucreaza mai multi oameni, fiecare specializat pe indeplinirea unor anumite atributii. Astfel, firma ta va beneficia de mai multa atentie, de servicii profesionale si de calitate superioara la preturi egale.

Unde mai pui ca in foarte multe cazuri, un simplu contabil poate ca nu va dori sa se ocupe pana si de domeniul serviciilor umane (angajati, state de plata etc) si astfel, aceste lucruri va trebui sa le rezolvi de unul singur. Ei bine, intr-o firma de contabilitate vei beneficia de toate serviciile de care ai nevoie pentru ca pana la urma, contabilitatea nu inseamna doar tinerea evidentei unor sume de bani.

Un alt motiv important este experienta cu care vine in spate o firma de contabilitate. O firma de contabilitate are un portofoliu complex si va reusi astfel sa se plieze rapid pe afacerea ta pentru a-ti oferi cele mai bune servicii.

Apeleaza la o firma de contabilitate si scapa de orice fel de griji. Ei vor tine pentru tine relatiile cu autoritatile statului, cu cele ale organismelor de control financiar si fiscal si nu in ultimul rand, vor identifica tehnicile care vor duce la maximizare profitului in firma ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *