curatare masina

Curatarea masinii personale

De ce sa mai trecem pe la spalatoria auto daca putem si noi la fel de bine sa curatam masina personala asa cum trebuie incat sa ne putem bucura de aceasta pentru cat mai mult timp? Cu ajutorul catorva lucruri esentiale si de curatare, si tu ai putea sa iti cureti masina pe interior si pe interior asa cum trebuie fara sa-ti mai bati capul cu spalatoriile si fara sa bagi bani in serviciile acestora.

Mai intai de toate, daca vrei sa-ti cureti masina pe interior, ar trebui sa testezi mai intai produsele de curatare pe care le vei folosi in stergerea interiorului acesteia. De vreme ce unele materiale din care este creat interiorul masinii sunt foarte sensibile la chimicale, aplica solutia de curatare intr-un anumit loc mai intai. Ai foarte mare grija cu carcasa din care este construit bordul de control al masinii tale si displayul pentru sistemul stereo.

Clateste bine. Dupa ce ai curatat bine tapiteria si covorasele masinii, asigura-te ca vei clati totul foarte bine. Daca vei lasa excese de spuma de curatare in tesatura oricarei suprafete din masina, acestea vor atrage pe loc murdaria. De asemenea, trateaza mai intai de toate aceste suprafete si pete cu o solutie buna pentru a face procesul de indepartare a muradriei mult mai usor.

Foloseste o solutie de curatare speciala pentru piele. Daca tapiteria masinii tale este din piele veritabila, ar trebui sa iei in considerare folosirea unui produs de curatare cu un pH neutru ca sa nu afecteze materialul in cauza. Pielea este un material natural si de vreme ce este dur si rezistent la agresiuni din mediul exterior, totusi trebuie sa fie tratat cu grija si cu finete in timp ce cureti cu solutii potrivite.

Si exteriorul masinii tale are nevoie de tot atat demulta atentie pe cat are nevoie si interiorul acesteia. De la sarea de pe drum si pana la razele soarelui, o varietate de substante si situatii pot duce la zgariere, praf, deteriorarea vopselei si pete, dar si zgarieturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *