cuplu in vacanta

Cum se comporta un cuplu un vacanta

Atunci cand vine vorba despre vacanta, timpul alocat fiecarui lucru in parte ce trebuie executat de un cuplu este programat in asa fel incat sa se axeze pe nevoile ambelor parti. Femeile vor ceva iar barbatii altceva. In cele din urma, ajung la un consens sau nu si vacanta este ideala pentru ambii. Cand este vorba despre ingrijirea copiilor pe durata vacantei, barbatii sunt insarcinati cu pregatirea, imbracarea copiilor pentru absolut orice: inotat, pescuit, excursii, iesit afara.

De asemenea, sarcina acestora este de a le cumpara inghetata mereu, de a-i duce in parcul de distractie si de a le pregati mesele. Intr-un asemenea caz, femeile gandesc la faptul ca de data asta este randul barbatilor sa aiba grija de copii. Atentia ei se indreapta din nou asupra copiilor atunci cand oboseala tatului, dar mai ales a copiilor isi spune cuvantul si este vrea de baie si de pus la somn. In rest, mama este libera sa faca ce vrea.

Cand vine vorba despre romantisme, barbatii aflati in afara orelor de program si in afara zilelor stresante carora trebuiau sa le faca fata de obicei, sunt de cele mai multe ori inclinati spre a se trasforma  in niste creaturi mai mult decat romantice. Pe de alta parte, femeilor incep sa le scada nivelul de afectiune fata de barbatii lor imediat ce pun piciorul in avion. In schimb, asteptarile din partea barbatilor acestora sunt mult mai mari, si vor ca acestia sa le rasfete si sa le dragaleasca tot timpul, neoferind nimic la schimb.

In privinta navigarii pe net, a tehnologiei si a mentinerii la curent cu lumea virtuala, barbatii se vor intreba mereu daca hotelul la care sunt cazati are wi-fi. Chiar si pe toata durata concediului este greu ca acestia sa se desprinda de lumea exterioara, sa se deconecteze complet. Femeile in schimb sunt in general foarte fericite atunci cand pleaca de langa orice sursa de informare si distractie virtuala. E-mailurile legate de munca pot fi lasate in urma si pot fi recuperate intre timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *