Cum sa-ti aduci vizitatorii inapoi pe site

De multe ori, chiar daca ai un site foarte bun, e o provocare sa incerci sa aduci vizitatorii inapoi pe site. Pentru aceasta, astazi vom vorbi despre un mod in care va puteti aduce vizitatorii inapoi pe site.

Pentru a aduce pe cineva inapoi pe site, trebui sa-l faci sa vrea asta. Pentru acest lucru, ai nevoie sa oferi continut mereu nou, unic, continut care ajuta si care nu poate fi gasit in alta parte. Este punctul de plecare pentru orice site care vrea sa aiba succes in milioanele de site-uri existente pe internet.

In al doilea rand, trebuie sa-i oferi o modalitate prin care sa se conecteze cu site-ul tau. Ofera la articolele tale butoane de like, share, tweet, distribuire in Google + etc. Deasemenea, construieste-ti lista de mail-uri. Oricat de mult impact ar avea Facebook si alte retele de socializare, lista de mail-uri este mult mai buna pentru promovare si pentru a aduce utilizatori inapoi pe site.

Trebuie sa le oferi vizitatorilor o metoda prin care sa se aboneze la site-ul tau, pentru a primi newsletter-e. Mai mult decat atat, trebuie sa ii faci sa se inscrie si pentru aceasta sunt cateva metode care merg foarte bine. Le poti oferi un e-book unic, pe care il pot descarca gratuit daca se aboneaza.

Poti sa le oferi un discount la un produs sau un serviciu de-al tau. Poti sa le oferi price are legatura cu site-ul si domeniul tau. Mereu, o reducere, o oferta, ceva gratuit, va atrage mai multi utilizatori sa isi scrie lista de mail pentru a primi noutati de la tine.

Nu in ultimul rand, foloseste un serviciu profesionist pentru a crea, trimite si monitoriza newsletter-e. Poti folosi fie MailChimp fie Aweber pentru a folosi la un maxim de eficienta lista ta me mail-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *