kit tigara electronica

Cum sa scapi de mirosul de tigara

Respiratia si mirosul de tigara sunt o problema cu care se confrunta majoritatea fumatorilor. Cei mai multi fumatori de tigari recunosc ca experienta fumatului lasa in urma o respiratie nu tocmai placuta, care poate lasa impresii urate intr-o intalnire de afaceri, cand isi saruta partenerii de viata sau in nenumarate alte situatii. Sa fim sinceri: majoritatea oamenilor de azi sunt nefumatori, iar multi dintre ei considera ca mirosul de tutun este respingator.

Dar daca esti fumator, ce poti sa faci?

Am facut cercetari pe internet pentru a gasi optiuni de eliminare a mirosului neplacut de tigara si am gasit un numar de optiuni.

Respiratia fumatorului este cauzata de gudronul existent in tigari, acesta fiind extrem de impregnant in gingii, limba si dinti. Astfel, solutia evidenta este de a masca sau de a scoate gudronul.

Am gasit urmatoarele solutii:

Guma de mestecat. Cu cat mai puternica este aroma, cu atat mai bine. Evident, se recomanda consumul de guma de mestecat fara zahar (acestea sunt mai eficiente, iar dintii iti vor multumi).

Consumul de menta. Daca nu gasesti bomboane cu menta, mesteca seminte de anason, patrunjel sau cuisoare. Aceste condimente sunt foarte puternice si vor masca mirosul de tigara.

In cazul in care te afli la domiciliu, cel mai bine ar fi, desigur, sa te speli pe dinti si sa folosesti apa de gura (fara alcool).

Esti intr-un loc in care nu ai la dispozitie periuta de dinti sau apa de gura? Urmatorul sfat este mai usor:

Gusta cateva alimente. Cele mai bune alegeri sunt fructele si legumele (aceasta este o solutie buna atunci cand te afli la o petrecere). Daca iti plac fructele citrice, efectul va fi mai rapid, datorita aciditatii lor.

Evita consumul de alimente lipicioase (inclusiv painea), atat inainte cat si dupa fumat. Alimentele lipicioase vor absorbi mirosul de tutun si il vor pastra cat mai mult in gura.

O alta solutie, desigur (si, probabil, cea mai sanatoasa) ar fi sa renunti la fumat.

Daca nu esti gata sa renunti, ai putea lua in considerare, de asemenea, tigarile electronice. Aceste tigari nu contin tutun, asadar nu au nici gudron si nici miros neplacut, dar ele contin nicotina si ofera o experienta autentica de fumat.

Un kit tigara electronica poate fi cumparat cu 100 – 300 de lei si include tot ce ai nevoie pentru a experimenta un fumat sanatos: baterie reincarcabila, cartuse de nicotina de unica folosinta (filtrul seamana cu o tigara reala) si USB incarcator.

Leave a Reply

Your email address will not be published.