Cum sa eviti o cina-petrecere dezastru

In teorie, petrecerile-cina sunt o idee fabuloasa: mancare buna, prieteni minunati si muzica sofisticata in fundal pentru a seta atmosfera. Totusi, un singur ingredient gresit intr-un tip de mancare sofisticata si brusc te transformi dintr-un maestru bucatar in…

Totusi, cu un mic plan facut in prealabil, asteptari realiste in ce priveste cunostintele tale in bucatarie, poti sa tii o cina perfecta, fara surprize neplacute.

Nu planui sa faci mancaruri pe care nu le-ai mai facut pana la momentul respectiv. Poti sa incerci acele feluri alta data iar in momentul in care tii o astfel de petrecere, orice mancare vrei sa faci, sa fie una pe care ai mai facut-o cel putin o data. Tine minte, daca esti fan “Master Chef” nu inseamna ca si esti unul.

In astfel de show-uri, profesionistii va innebunesc cu gatitul incat nu mai prezinta toate etapele pregatirii. De exemplu, ai grija sa ai mereu cutitele ascutite. E mai usor sa te tai cu un cutit neascutit decat cu unul ascutit.

O alta regula importanta e sa pregatesti inainte, tot ce crezi ca poti pregati inainte. Daca vrei ca cina ta sa fie exceptionala, nu lasa nici un fel de pregatire pe ultima suta de metri. Pentru orice succes, pregatirea sta la baza.

Nu uita sa ai un plan de rezerva. Cum ar fi ca un fel de mancare sa nu iasa si cina ta sa se transforme intr-un dezastru complet? Aiurea, stiu. Tocmai din acest motiv trebuie sa ai un plan de rezerva.

Pregateste ceva ce poate fi facut la minut. Ai grija sa poti apela la un restaurant care ofera livrari la domiciliu sau sa ai in frigider, lucruri ce pot fi pregatite in foarte scurt timp.

Daca urmezi acesti pasi, vei fi cu unul mai aproape de a tine cea mai superba cina-petrecere pentru tine si prietenii tai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *