Cum sa eviti greseli comune ale bloggerilor

Pe cat de tentanta este ideea de a-ti crea propriul blog, pe atat de istovitoare este munca din spatele unui blog de calitate. Tot ce admiri pe paginile blogger-ilor preferati nu doar apare instant ci necesita multa munca.

Blogging-ul poate fi experienta de viata si in acelasi timp o metoda buna de a invata, de a vorbi despre chestiile preferate sau dea a face oamenii sa gandeasca in felul in care gandesti tu. Acest articol se focuseaza pe descrierea greselilor comune pe care le fac anumiti bloggeri. Chiar daca le vei intampina, macar vei sti de ele si iti va fi mult mai usor sa le indrepti.

1. Fii original. Mai mult decat orice, ce conteaza pentru blogul tau este sa fie unic. Chiar daca trebuie sa te pliezi pe ce vor oamenii sa citeasca, orice scrii trebuie sa fie unic. Ofera-le oamenilor opinia ta legata de o poveste noua.

2. Revizuieste-ti stilul de scris. Daca esti obisnuit sa scrii intr-un mod tehnic, academic sau formal, modul in care scriu bloggerii ar putea fi socant. Stilul de scris pe un blog e mult mai convertional, acoperit de o gramada de opinii personale. Categoric, un blog ce e mai tehnic prin natura sa poate folosi un limbaj mai tehnic insa chiar si atunci, ar trebui sa folosesti un limbaj pe care sa-l inteleaga toti cei care vor de exemplu sa afle despre noile gadget-uri etc.

3. Nu-ti trata cititorii de sus: In cazul multor bloguri de calitate, adeseori cititorii vor sa se intalneasca fata in fata cu cel care scrie. Nu itit trata cititorii de sus ci vorbeste ca de la egal la egal.

4. Fii creativ. Chiar daca esti un autor extraordinar, cuvintele simple nu vor face un blog cunoscut. Multi cititori asteapta de la un blogger sa fie creativ, sa acompanieze articolele cu imagini insa nu abuza de nimic ci incearca sa pastrezi un balans.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *