Cum ii atragi atentia partenerului tau

Cand intram intr-o relatie, cu totii ne intelegem foarte bine partenerii nostri si pare ca nu avem absolut nimic sa ne reprosam unul altuia. este normal pentru ca la inceputul unei relatii nu observam defectele persoanei de langa noi ci le observam doar calitatile. Este normal ca pe parcursul relatiei sa apara tot felul de lucruri si tot felul de discutii in contradictoriu dat fiind faptul ca fiecare dintre noi are propriile principii si propriile opinii.

Am tot auzit cum ca dragostea dureaza 3 ani. Sa fie adevarata aceasta afirmatie? As dori sa discut despre acest aspect pentru ca nu il consider unul tocmai veritabil. De regula, este adevarat faptul ca sentimentele sunt mai puternice iar pasiunea mai intensa la inceputul relatiei.

Este normal sa se intample acest lucru avand in vedere ca vorbim depsr eun partener nou, de care suntem curiosi si despre care nu stim mare lucru insa am vrea sa aflam cat mai multe. Pasiunea si interesul este mai mare pentru ca dorim sa cunoastem cat mai multe despre partenerul pe care il avem.

Apoi, este destul de important sa mentineti acel foc si acea pasiune. Iar acest lucru il puteti face cu succes insa trebuie sa va doriti sa se intample acest lucru. Asadar, mentineti si faceti tot timpul lucruri noi pentur relatia voastra daca iti doresti sa functioneze ca la carte.

Straneste-i interesul celuilalt daca vrei sa fiti iubiti. Nu ii dezvalui totul deodata si lasa tot timpul un mic loc misterului ca sa te descopere. Daca ii vei da totul pe tava iubitului tau inca de la inceputul relatiei el nu va mai fi curios sa afle mai multe despre tine si prin acest mod isi va pierde interesul pentru tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *