glassgsm.ro

Cum faci diferenta intre service-urile gsm

Telefoanele in zilele noastre sunt practic cele care ne insotesc in fiecare moment din zi. Insa pe masura importantei pe care o acordam acestor dispozitive vine si riscul de accidente. Neatentia sau simplul fapt ca sunt folosite sau purtate oriunde, chiar si in locuri nepotrivite sunt explicatii pentru care telefoanele sunt mereu accidentate.

Dintre cele mai frecvente accidente sunt cele care tin de cazaturi. Fie din buzunar, de pe suprafete, chiar si din mana utilizatorului se intampla ca telefonul sa aiba impact cu solul. Asa se explica de ce un service gsm a devenit un loc de popas pentru multi dintre utilizatorii de smartphone. Insa cum faci diferente intre acestea este o alta poveste.

Reparatii in functie de tipul de telefon

Nu orice service gsm poate repara orice tip de telefon. Daca iti doresti calitate si piese originale care sa fie folosite atunci ai face bine sa te orientezi spre acele service-uri care ofera reparatii telefoane in functie de tipul, de brandul smartphone-ului in cauza.

Spre exemplu la Glassgsm reparatiile pot fi diverse, piesele necesare se pot comanda online, urmand ca inlocuirea sa fie in fapt interventia in sine ce finalizeaza misiunea de reparatie. Aici se pot repara modele de iPhone, Samsung, Huawei, iar in cadrul paginii lor poti gasi si lista completa de servicii specifice la fiecare categorie in parte.

Garantie

Este in natura noastra sa ne dorim stabilitate si siguranta, mai ales acolo unde domeniul nu este unul cunoscut. Ai nevoie de cineva care sa iti inspire incredere cand lasi telefonul pe masa sa. De aceea, fie ca este vorba de reparatii iPhone sau de reparatii Samsung, orice smartphone costa considerabil, deci reparatia trebuie sa merite.

Service-urile gsm respectabile care nu isi permit sa isi strice imaginea si au cladit un brand prin prisma calitatii serviciilor vor oferi si garantie la orice reparatie facuta. Poate fi vorba de o durata de 6 luni, cum se intampla in cazul Glassgsm. Acest lucru va multumi pe oricine, fiind un motiv in plus de a aprecia un astfel de service.

Costuri si asistenta

Cu siguranta ca mai toata lumea cel putin o data a patit sa aiba o experienta mai putin multumitoare in cadrul unui service gsm sau vis a vis de un prestator de servicii de acest gen. De aici si grija ca locul ales sa fie o atenta misiune. Ei bine, iti poti da seama cat de serioasa este echipa inca de la prima interactiune. Spre exemplu, cei de la Glassgsm ofera asistenta gratuita; poti cere sfaturi si pareri, poti comunica cu ei pe retele sociale si asta fara costuri. Ulterior poti cere si ajutor concret, solicitand un serviciu anume.

Costurile practicate sunt o alta grija pentru utilizator. Este usor sa profiti de disperarea celor care se vad fara telefon functional. Poti compara preturile daca te intereseaza sa stii ce este convenabil pentru tine. Insa tine cont si de experienta per total avuta in cadrul unui service. De la garantie la timpul de executare al unei reparatii, toate aspectele de acest gen echivaleaza cu raportul calitate-pret.

Daca te intereseaza sa descoperi mai multe si cu ce anume te pot ajuta cei de la Glassgsm verifica pagina lor oficiala.