Cum alegi salonul de masaj potrivit pentru tine

masaj de relaxare

Relativ recent mi-am dat seama de un fapt: masajul, ca terapie pentru relaxare si destindere, este un lucru de care ar trebui cu totii sa profitam mai des. Probabil nu mai trebuie sa amintesc despre stresul, agitatia si tensiunile care ne „ataca” zilnic si ale caror efecte se fac simtite considerabil. Daca simti tot mai intens ca te acapareaza oboseala si ai tot timpul muschii tensionati, iti recomand sa cauti un salon de masaj.

Cum gasesti insa acel salon de masaj potrivit pentru tine? In randurile urmatoare iti ofer cateva sfaturi utile in acest sens.

Gaseste acel tip de masaj de care consideri ca ai avea nevoie

Aici trebuie sa iti stabilesti prioritatile. Ce tip de masaj te-ar interesa? Vrei un masaj de relaxare, vrei ceva cu rol medical/terapeutic sau o experienta mai aparte, cum ar fi un masaj erotic? Oricare dintre variante ai incerca, nu ai cum sa dai gres. Trebuie sa stii doar ce te va ajuta, ce te va revitaliza si te va destinde, pentru a continua cu mult mai mult spor tot ceea ce faci.

Cauta un salon apropiat, care sa aiba si preturi acceptabile

Gandeste-te cat timp esti dispus sa investesti intr-un anume tip de masaj. Ia in calcul aici distanta pana la salonul de masaj, timpul pe care il vei petrece acolo si costul final total al intregului serviciu. Chiar daca vei pune relaxarea pe primul plan, va trebui sa ai in vedere si costurile, dar si timpul pe care il vei investi. Cu cat vei gasi preturi mai acceptabile, dar si un salon apropiat de casa sau de serviciu, cu atat vei fi mai avantajat.

Normele de igiena din cadrul salonului

Daca ai gasit acel salon care iti ofera tipul de masaj cautat, la un pret ok si care se afla chiar in orasul tau, igiena din cadrul salonului ales trebuie sa fie urmatoarea ta prioritate. Din pacate, acest lucru nu poti sa il verifici decat testand – paturile trebuie sa aiba lenjerii de unica folosinta, prosoapele utilizate trebuie sa fie curate, incaperea in care se va desfasura masajul sa fie perfect salubra etc.

Gradul de profesionalism

Ai bifat toate elementele enumerate mai sus? Etapa finala e verificarea gradului de profesionalism. Aici trebuie sa te asiguri ca vei avea parte exact de acel masaj pe care il cauti. Mai precis, masajul de relaxare va trebui sa te destinda deplin, cel terapeutic sa iti rezolve o anume problema, iar cel erotic … sa te incite pe cat ti-ai dorit. Toate acestea nu pot fi asigurate decat de un personal bine instruit. Odata ce ai bifat si acest lucru de pe lista, vei avea toate „ingredientele” care iti vor permite sa vizitezi in mod regulat un anume salon de masaj.

Unde gasesti salonul de masaj care sa indeplineasca toate aceste cerinte? Iti ofer cateva tips-uri:

  • Intreaba-ti familia/prietenii/cunostintele
  • Cauta informatii online
  • Ia orasul la pas intr-o zi si gaseste ceea ce cauti

In primul caz vei primi recomandari de la cineva care a mai incercat serviciile respective, in cea de-a doua situatie vei avea acces la informatii suplimentare si exacte oferite de motoarele de cautare, iar in al treilea vei castiga si o binemeritata plimbare. Tu ce alegi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *