vizita

Consideratii in vizitarea Londrei

vizitaLondra este unul dintre putinele orase din lume in care poti bea apa de la robinet fara nici un fel de problema. Deseori, turistii sunt mai reticenti in ceea ce priveste a bea apa de la robinet cand merg intr-o tara straina si prefera sa cumpere apa imbuteliata. Oricum, apa la butelii mari poate fi destul de scumpa si nu este foarte diferita fata de apa de la robinet, din punct de vedere igienic sau al gustului. Mai mult de atat, in cele mai multe locuri publice  si atractii de vizitat din Londra, apa de la robinet este gratis.

Alte lucruri de luat in considerare

Vremea. Cu toate ca distractia in Londra nu tine cont de vreme, este mai bine sa stii totusi cum va fi aceasta inainte a apuca sa vizitezi orasul. Vara este cel mai aglomerat sezon turistic, ceea ce inseamna ca orasul este foarte aglomerat si cazarea este destul de scumpa de gasit la preturi bune.

Chiar si pe timp de primavara sau de toamna, este grozav sa vizitezi Londra si pentru ca sunt perioade de extra sezon, orasul este mai putin aglomerat iar hotelurile isi scad preturile. Mai mult de atat. daca apartii de cei carora le place sa vada locurile mergand pe jos, te poti bucura de vizitarea acestora de unul singur nefiind deranjat de multi alti oameni. Dar probabil asa cum gandesti tu acum, asa gandesc si alti turisti.

Iarna in Londra este foarte rece, intunecata si umeda. Asa s-ar spune. Insa nu credeti neaparat aceste lucruri. Eu am mers in Londra la inceputul lunii decembrie si chiar am prins soare si vreme buna, fara ploaie si nori prea multi. Poate ca va mai ploua sau fulgui cate un pic, insa nu este chiar atat de frig. Totul tine mai mult de impresia pe care ti-o face clima. Daca vii din Romania, s-ar putea sa nu ti se para atat de rau totul, daca vii din parti mai insorite in tot timpul anului, atunci vei resimti temperaturile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.