pilote calduroase coneltex

Coneltex sau de unde poți să îți alegi piesele favorite pentru pat – vezi aici gama de pilote

Care este primul lucru la care ne gândim când vine vorba de sezonul rece? Inevitabil este vorba de frig, temperaturi scăzute și nevoia de confort termic. Dacă încă nu ai ți-ai ales pilota potrivită, ai face bine să descoperi ofertele de la Coneltex. Vorbim de un producător autohton, de la care poți alege textilele pentru acasă.

Nu există neapărat un ghid anume pentru cei care își doresc o nouă pilotă. Dar cu siguranță o experiență anterioară este relevantă, astfel încât ține cont de ce poți îmbunătăți. Vezi aici gama de pilote și alege de la Coneltex ce ai nevoie.

Cum alegi pilota potrivită ție

În mod sigur alegi ceva potrivit din punct de vedere al dimensiunii, să se potrivească patului de o persoană, două sau cel regal sau king size. De asemenea, în mod clasic, pilota este albă și poate fi spălată la temperaturi mai mari, pentru igienizare foarte bună. Pentru cei care nu preferă neapărat varianta clasică, pilota cu print poate fi ideală. Se vor bucura să descopere la Coneltex variante cu animal print, pilota din bumbac creponat spre exemplu. Intra pe site-ul oficial Coneltex.ro și vezi ofertele curente.

Un detaliu destul de important este și faptul că pilota matlasată fiind, va rezista mai bine la uzură și spălări repetate. Acele cusături cu rol decorativ, dar și practic, vor menține stratul de material din interior uniform. Previne acumulările de material.

Atenție la material! Desigur că preferat este bumbacul pentru că până și cei cu piele foarte sensibilă se vor simți confortabil când sunt înveliți cu acest material. Lasă pielea să respire și este ideal pentru toată lumea, indiferent de sezon. Că tot vorbim despre acest subiect, ar trebui menționat de asemenea că o pilotă mai groasă nu înseamnă neapărat un confort absolut. Ar putea cauza transpirație corporală.

În funcție de preferințele fiecăruia, sunt pilote specifice pentru fiecare sezon. O variantă practică, pe care o vom găsi și la Coneltex, este cea a pilotei duble, 4 anotimpuri. Aceasta implică două straturi detașabile, astfel încât se transformă din pilota potrivită pentru primăvară în una mai groasă pentru iarnă.

Alege de la producătorii locali și bucură-te de prețuri foarte bune

Nu degeaba se spune că ar trebui să susținem producătorii locali. Ai și avantajul prețului foarte bun, cum este și în cazul Coneltex. Dacă te interesează gama de pilote de la acest furnizor și producător totodată poți alege pilota din bumbac creponat, atât pentru pat dublu, matrimonial, cât și pentru pat single. Ai de asemenea aici pilote cocolino, cele pufoase și groase, cele 4 anotimpuri, din microfibră, bumbac neted printre altele. Grăbește-te să comanzi și descoperă oferta 1+1! De comandat o vei putea face online, din pagina oficială.

Nimic nu se compară cu nopțile odihnitoare și confortul din patul tău. Alege produse de calitate, pentru a avea acel somn de calitate la care speri!

Contact:

office@coneltex.ro

Str. Grigore Alexandru Ghica nr. 18 Suceava

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *