concert

Concerte mari in anul 2015

concert

Cantaretul britanic Ed Sheeran se fala in Turneul Mondial X inca din anul trecut  si inca va mai sustine spectacole inedite si in acest an in luna mai in America si apoi in toata lumea pana la sfarsitul verii. Daca melodia Thinking Out Loud iti topeste deja inima asa cum a facut-o si pentru noi, atunci turneul muzical al acestui roscat nu este de ratat in nici intr-un caz.

Morrissey. Pentru ca acesta este omul care canta “I would go out tonight but I haven’t got stitch to wear” si pentru ca trebuie sa ii fie acordata atentie numaidecat. Dupa ce si-a anulat cea mai buna parte a turneului sau din anul 2014, vocalistul trupei The Smiths se afla din nou in turneu si va schimba lucrurile in bine in New Orleans.

Nicky Minaj. Inca mai ai melodia The Pinkprint in cap? Si noi. Iti vei face un total deserviciu de unul singur daca nu vei indrazni sa mergi sa o vezi pe minaj live intr-un concert.

Munford & Sons. Gata de a-si lansa noul lor album Wilder Mind cu un nou sound total diferit fata de cele precedente, formatia rock britanica va aparea in fata oamenilor in turneu incepand cu luna iunie cu un turneu care va incepe din Insula Coney din Brooklyn.

Matt & Kim. Una dintre cele mai electrice perechi ale zilelor noastre, duoul indie pop va intra in turneu incepand cu Statele Unite ale Americii in sprijinul nou lansatului album New Glow. Daca single-ul de debut al acestora Get It iti spune ceva, atunci nu ar trebui sa ratezi un asemenea turneu.

The Rolling Stones. Hei, este vorba despre legendara formatie The Rolling Stones si inca membrii acesteia sunt impreuna, deci este normal sa te astepti la ceva foarte bun din partea lor. Daca trebuie, haideti doar sa spunem ca Mick stie toate miscarile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.