Cine inseala

Se spune, ca un mit, ca barbatii inseala mai mult. Din aceeasi categorie se numara si ideea conform careia cei care inseala sunt cei carora le place aventura. Oricum ar fi se pare ca dupa lungi studii s-a ajuns la concluzia ca profilul celui care iseala inseamna caracteristici bine definite:

  1. Da, sunt barbati si asta pentru ca acestia au un nivel crescut de testosteron si in plus nu isi pot controla la fel de usor tensiunile sexuale. Nu te supara, este doar in natura lor sa fie astfel!
  2. Se uita la filme pentru adulti. Se pare ca cei care vizioneaza astfel de filme au sanse mai mari de a face un pas gresit decat ceilalti. Si pana la urma astfel de filme isi au scopul deci este de la sine inteles care este ideea de la bun inceput.
  3. Inginer? Studiile arata ca fata de ceilalti categoria barbatilor cu titulatura de inginer, cei care lucreaza in IT sunt cu mult mai multe sanse de a insela, chiar daca asta poate parea suprinzator.
  4. Fata bine definita. Nu tine numai de frumusetea chipului caci asta este versatila, diferit interpretata pana la urma insa conform aceluiasi studiu se pare ca tine de fiecare unghi al fetei, cei care sunt oarecum mai masculini, asta insemnand frunte lata, maxilar bine definit de asemenea. Cu cat este o papusa masculina cu atat are mai multa  inclinatie sa se imparta intre mai multe femei.

Ceea ce pare la fel de surprinzator de asemenea tine si de faptul ca se pare cei care inseala se recunosc si dupa zambet. Da, cei care fac un lucru mai putin ortodox, care se inscrie pe o lista de moralitate scazuta se pare ca au un gest involuntar de a zambi mereu. Ar putea fi de fapt o euforie malefica insa chiar si asa tradeaza ca se intampla un lucru cu substrat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.