Chinul de a fi incepator

Pentru toti cei care au trecut de perioada de incepatori in ceea ce priveste sofatul acum pare ca totul este o poveste destul de veche. Doar ca nu este atat de usor sa treci peste asta. Chinul cel mai mare este faptul ca nici cand vine vorba de reparatia masinii nu te pricepi la ceea ce inseamna asta si poti fi usor de pacalit.

Desigur, sfatul numarul unu se rezuma la “acceseaza online prietene”. Cel putin sa iti faci o parere despre asta si sa stii si tu minima de informatie pentru ce urmeaza sa se intample si ce costuri se presupun conteaza sa citesti una sau alta. Nu numai informatia de baza insa si ceea ce tine de experienta altora poate fi pentru tine un mare plus. Mai mult decat atat, lumea online este accesibila, usor de descoperit si nu te costa nimic. Sau sa spunem cateva clipe de atentie.

Care este insa cel mai mare chin al unui incepator? Sa gaseasca intelegere la cei din jur. Pentru ca oricat de pregatit ar fi cand vine vorba de condus se gaseste mereu unul sau altul care sa forteze nota. Pentru cei care au experimentat deja o astfel de poveste se stie ca a te urca la volan si a conduce in plin trafic inseamna un stres cand agitatia din jur iti cam fura din atentie. Este si un exercitiu pana la urma, in a te obisnui sa tii cont de toate semnele si regulile de circulatie si in egala masura sa tii seama si de cei din jur.

Pariu ca ai patit si tu sa fii luat peste picior ca ai semne de incepator pe masina. Sa ti se strige pe geam ca ar trebui sa mergi mai repede si ca mai mult incurci. Asta in varianta cea mai blanda. Indiferent de ce ti se intampla trebuie sa te pastrezi corect si atent. Asta inseamna sa ignori rautatile si mai degraba sa fii atent la ce conteaza.

Stiu, nimic nu va compesa cu faptul ca treci printr-o incercare intr-o jungla a celor care se cred stapani. Nimic parca nu te ajuta. Tot ce poti sa faci este sa exersezi. Pana la urma cheia pentru a invata tocmai in asta consta. Exerseaza si nu iti fie frica sa experimentezi. Incearca diverse ore ale traficului, incearca sa conduci pe tot felul de drumuri. Si nu uita ca la un moment dat vor mai fi si altii la fel ca si tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.