chestii de cuplu

Chestii de cuplu

chestii de cuplu
chestii de cuplu

Pana si cuplurile cu o istorie lunga in ale relatiei de dragoste au parte de anumite lucruri si ciudatenii care altora li s-ar putea parea putin mai bizare sau chiar urate din afara. In cuplu stii cel  mai bine ce e cu celalalt, cat de bine te intelegi cu partenerul si cum va comportati unul in preajma celuilalt acasa in intimitatea caminului.

  1. V-ati incercat unul altuia hainele. Chiar daca poate lui nu-i vin pantalonii tai obisnuiti super stramti si cu talie joasa si nici nu are ce sa faca cu lenjeria ta, tu ai putut de foarte multe ori sa-i imbraci pantalonii de trening, hanoracele, camasile, dar si boxerii nou cumparati. Ca sa nu mai punem la socoteala ca si tu ai incercat intr-o zi sai dai un tricou mai larg de-al tau ca sa-l ia pe el cand avea sa doarma si nu locuiati inca impreuna. Fazele cu sutienul probat de el si cu esarfele sunt si mai ciudate si poate ca de aici de fapt suna mai bizar incercarea de a purta hainele celuilalt intr-un cuplu.
  2. Va dati mesaje unul altuia si sunteti in camere diferite, dar in aceeasi casa. Este si mai ciudat cand va dati unul altuia mesaje de genul “Vreau pizza sau ceva bun” si celalalt suna la livrari si comanda asa ceva fara sa mi vorbiti direct fata in fata. Dar, hei, e vorba de un cuplu stabil si cu multi ani de relatie. Nu e tare?
  3. Va gadilati unul pe celalalt sau va bateti cu perne si cu haine. Mie mi se intampla si imi super plac aceste momente speciale. Este atat de funny si de placut, mai ales daca e mai ajunge si la apropiere intima dupa incat nu stiu de ce vede cineva aceste lucruri ca fiind ciudate. Poate din afara doar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *