twitter pentru Windows

Cele mai bune aplicatii Twitter pentru PC si MAc

Cu mai mult de un miliard de utilizatori inregistrati, te-ai putea gandi ca Twitter ofera mai multe (mult mai multe) pe partea de customizare si usurinta a utilizarii – sa nu mai mentionam de o interfata mai buna. Ei bine, Twitter-ul este mai degraba plat si limitat in functionalitati, cu un design invechit si cu instrumente prea putine. Din fericire insa, pe internet se gasesc o multitudine de aplicatii care iti vor face socializare cu ajutorul Twitter, mai placuta, mai rapida, mai usoara. Unele din ele ofera traducerea tweet-urilor, altele permit salvarea de tweet-uri draft, insa fiecare din ele, depaseste cu usurinta functionalitatile limitate ale platformei de socializare lansata in anul 2006. . Mai mult decat atat, sunt instrumente de calitate, indiferent de sistemul de operare pe care il folosesti.

Twitter pentru Windows

Sobees (gratuita)Sobees (Windows)

Uneori, cele mai bune lucruri din viata (twitter) trec neobservate. Aplicatia foarte putin cunoscuta, neconventionala, Sobees, este pe piata de aproape 5 ani, trecand de la privat la publica dupa incheierea fazei beta in 2010. Desi ii lipsesc cateva din functionalitatile mult dorite in cazul unui client Twitter de calitate, softul ramane industrial si foarte customizabil, permitand utilizatorilor sa inglobeze conturi ca cele de linkedIn, Facebook, etc, alaturi de mai multe conturi de Twitter. Interfata utilizatorului este relativ plata, plina de mesaje, posibilitatea de creare de liste, in aditie la alte notabile optiuni ruland in Wondows alaturi de un layout transparent. In acest sens, puteti alege din cele 16 design-uri diferite. 

Are functionalitate simpla de retweet, insa avand in vedere ca softul in sine este facut pentru a ingloba mai multe retele de socializare intr-un singur client, nu ofera filtrare de tweet-uri, preview-uri live sau alte functionalitati asteptate de utilizatorii inraiti ai Tweeter. Totusi,e ste simpla, stabila si are o interfata cusotomizabila, numai buna pentru orice utilizator al unui PC cu Windows.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *