Cei mai buni aditivi pentru motor

Aditivi uleiAditivii pentru ulei sunt mai putini cunoscuti decat aditivii pentru benzina. Poate se intampla acest lucru din cauza ca oamenii uita de ulei, intrucat se gandesc la el doar atunci cand este timpul sa-l schimbe, o data la 3 luni. Si uleiul nu ofera aceiasi cantitate de constientizare pe care o ofera benzina, fiindca soferii vad cata benzina folosesc de fiecare data cand fac plinul si monitorizeaza costurile de fiecare data de asemenea. Dar luati in considerare ca desi nu va ganditi la el des, sanatatea uleiului de motor este mai importanta pentru viata masinii decat a fost vreodata benzina. Si asta inseamna ca un aditiv pentru motor este esential pentru o viata lunga si valoare a vehiculului.

Care sunt cei mai buni aditivi pentru ulei de motor?

Avand in vedere ca am stabilit anumite lucruri, ceea ce trebuie sa stim este daca ar trebui sa platim in plus pentru acesti aditivi de ulei. Pentru a lua o buna decizie, trebuie sa stii ceea ce cumperi impotriva ceea ce va face impotriva ceea ce sustine ca face sau ceea ce te astepti sa faca.

Stabilizatorii de ulei si modificatorii de vascozitate – vorbind in general, aceste tipuri de produse functioneaza destul de bine, dar consumatorul ar trebui sa aiba grija la ceea ce fac aceste produse.

Aditivi de uzura extrema- acestia vor incerca sa imbunatateasca sau sa extinda capacitatea de protectie a presiunii extreme a uleiului, suplimentand o serie de aditivi deja existenti. Mecanismul lor sta intr-o versiune de a captusi suprafetele de metal cu ceva ce le face foarte alunecoase.

Fiindca firmele ce fac aditivi de ulei de motor, vor avea clienti care ii intreaba cum se compara produsul lor cu produsele concurentilor. Vom putea sa spunem ca nu putem sti cu exactitate care este cel mai bun produs, insa ne vom da seama in functie de producatorul acestuia. Cu siguranta aprovizionarea cu ulei sanatos este mult mai bine pentru performanta uleiului si viata acestuia, decat un ulei vechi murdar si folosit. Vei avea parte de cele mai mari beneficii daca folosesti aditivi de ulei de motor cand este necesar.