Ce sunt serviciile de digital marketing? Informatii din culisele succesului expertilor de la E-Advertising

Statistic vorbind, in Romania exista peste 10 milioane de utilizatori ai internetului. Numarul lor este intr-o crestere continua, iar acest lucru este demonstrat si de faptul ca nu mai putin de 6,5 milioane de romani sunt in fiecare zi online, cu diferite scopuri si pe diferite platforme.

Aceasta crestere a traficului in mediul online a dus la scaderea marketing-ului offline. Din acest motiv regasim astazi o multime de magazine in mediul online, iar asta nu poate fi decat un motiv de bucurie pentru noi, deoarece ne este mult mai usor sa facem cumparaturi diverse. Totusi, sa revenim la ale noastre – ce sunt serviciile de digital marketing si ce utilitate prezinta pentru noi?

Cei 4 piloni de baza ai serviciilor de digital marketing

Serviciile de digital marketing sunt formate din 4 piloni de baza, iar expertii E-Advertising ne pot oferi o multime de informatii exacte despre fiecare in parte. Mai exact, aceste servicii de digital marketing cuprind promovarea SEO, promovarea prin Google Ads, Email Marketing, dar si promovarea pe Social Media.

Pentru a intelege mai exact despre ce presupun serviciile de digital marketing, vom vorbi putin despre fiecare pilon in parte.

  • Promovarea SEO

SEO, Search Engine Optimization, se traduce ca optimizarea pentru motoarele de cautare. Scopul acestui pilon este de a mari traficul calitativ al unui site prin promovare organica.

El se imparte in doua subcategorii si anume optimizarea interna (masurile de promovare aplicate direct site-ului) si optimizarea externa (aducerea site-ului pe un loc fruntas in prima pagina de cautare Google prin metode diverse).

  • Google Ads

Aceasta este un serviciu publicitar pe care majoritatea companiilor isi indreapta atentia. De ce? Ei bine, aceasta pe permite firmelor sa afiseze anunturi pe Google si in reteua de publicitate. Totul functioneaza in felul urmator: programul AdWords le permite firmelor in cauza sa stabileaza un anumit buget pentru publicitate. Din acel buget se scade o suma de bani la fiecare click dat de catre noi, cei interesati.

  • Email Merketing

Acest pilon este de fapt o stiinta axata pe modalitatile prin care se poate promova o afacere, mai exact pe promovarea prin intermediul adeselor de mail. Email Marketing are ca scop crearea unei legaturi puternice, prin intermediul mail-ului, intre firma si clienti.

  • Promovarea pe Social Media

Social Media Marketing, mai pe scurt promovarea pe Social Media, are ca scop promovarea unei afaceri pe Facebook, prin intermediul reclamelor. Este poate una dintre metodele de promovare cu care intram in contact zilnic – reclamele de pe Facebook fiind nelipsite.

Promovarea pe Social Media contribuie intr-o proportie foarte mare la promovarea si cresterea unui business in mediul online.

Pentru servicii de digital marketing, in cazul in care vrei sa iti promovezi afacerea in mediul online, poti apela cu incredere la E-Advertising – compania specializata in acest domeniu, cu o mare autoritate pe piata de profil din Romania. Impreuna cu ei iti poti duce afacerea pe cele mai inalte culmi ale succesului, iar experienta echipei, dar si albumul de reusite diversificat de-a lungul timpului, sunt suficiente pentru a te convinge ca sunt oamenii de care ai nevoie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *