www.clessidra.ro

Ce stii despre purtarea corsetului modelator

Un articol de lenjerie tot mai popular, ales de femeile din intreaga lume, corsetul modelator reprezinta o solutie pentru arderea grasimilor din jurul taliei, favorizand transpiratia. Cu privire la cat e de sanatoasa purtarea unui corset modelator, parerile sunt impartite. Insa depind efectele rezultate si de o serie de factori dintre care caracteristicile acestuia si cat de corect este purtat sunt de luat in considerare.

Vorbim despre o piesa de lenjerie care se foloseste deja de sute de ani, in ideea de a micsora talia. Oricum nu putem spune ca mai este acesta un secret. Si vedetele il poarta, de multe ori fara a trada acest fapt.

Legat de invizibilitatea corsetului, totul tine de inspiratia cu care este ales. Conteaza modelul, culoare in cazul anumitor tinute, dar mai ales marimea. Cand am cautat lenjerie modelatoare  in mediul online, am dat de un magazin care mi-a captat atentia prin multitudinea de produse comercializate in acest sens. Cred ca este un punct excelent de plecare un astfel de loc pentru ca stii care sunt optiunile si astfel te poti orienta spre ce e mai potrivit pentru tine.

Purtarea corsetului modelator si de stiut despre acesta

Ca sa ai parte de beneficiile pe care le are de oferit o astfel de piesa de lenjerie, trebuie sa cunosti cateva aspecte care le privesc. Astfel, iata mai departe spre ce trebuie sa te orientezi pentru ca si in cazul tau corsetul sa aiba ca rezultat subtierea taliei.

Marimea potrivita

Daca nu ai reusit sa gasesti marimea care sa ti se potriveasca, e ca si cum degeaba il porti. Iti dai seama ca unul mai mare nu va avea in fond nici un efect. Acesta trebuie sa preseze bland talia pentru a produce, in timp, efectul de talie de viespe. De altfel, nici un corset prea mic nu e recomandat sa porti. Nu doar ca te vei simti super inconfortabil, dar presiunea prea mare exercitata asupra organelor ar putea sa iti cauzeze dureri si chiar probleme de sanatate. Cel mai bine este sa ceri unui reprezentant sa te ajute sa identifici masura potrivita, in cazul in care nu cumperi online si ai la dispozitie un ghid amanuntit in acest sens.

Purtarea corecta

Desi vei avea tendinta sa il porti cat mai mult ca sa ajungi mai repede la rezultatele la care visezi, respecta cu strictele recomandarile cu care vine produsul ales. Numai pentru un anumit interval de timp zilnic este potrivit sa il porti si ca sa aiba efect conteaza extrem de mult care sunt materialele ce le are corsetul la baza.

Spre exemplu, pentru ca procesul sa fie mai eficient, cel putin in timpul antrenamentelor sportive cand depui efort fizic, orienteaza-te spre neopren. Sunt si alte materiale din care se confectioneaza aceastea. Pe Clessidra.ro vei descoperi o gama vasta in acest sens, dintre care poti alege increzatoare. Orienteaza-te in portofoliul de produse pe care ti le propune magazinul dupa cel care se pliaza perfect nevoilor si preferintelor tale – culoare, marime, material, inchidere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.