Ce poti face cu o lamaie

Un racoritor instant cand se amesteca in apa lamaia face parte din clasa de citrice ce aduce numeroase avantaje. De indata ce ii cunosti substratul si avantajul ai un aliat greu de invins. Iata cateva utilizari ale acestui fruct si care sa nu tina numai de gust:

  1. Ca un dressing pentru salata lamaia este cea care poate si sa ofere un altfel de aspect. Stim cu totii ca aceasta amestecata prea repede poate deveni fada si flasca. Asa ca sucul de lamaie peste o astfel de salata tinandu-se la rece timp de jumatate de ora inseamna un plus in a avea si un gust bun insa si un aspect fresh.
  2. Te scapa de mirosul neplacut. Cureti ceapa, faci mancare, pui  mama pe carne si asa mai departe si nu este de mirare ca la final de zi mainile iti vor mirosi mai mult decat ciudat. Asa ca sucul de lamaie poate sa inlature cu succes acest miros fara sa afecteze intr-un fel pielea.
  3. Curata unghiile. Sunt multi cei care se confrunta cu problema unghiilor galbene din varii motive. Ei bine aciditatea sucului de lamaie ce se aplica direct pe unghii este salvarea.
  4. Si daca te preocupa modul in care fructele si legumele se spala caci suprafata acestora poate contine diverse substante ce de obicei se folosesc in agricultura atunci sucul de lamaie devine si un desinfectant ntaural cu care poti sa le stropesti.
  5. Intr-o situatie similara ar putea fi vorba despre tocatorul care miroase aparte si depoziteaza in orice crapatura microbi lamaia poate fi solutia cu care sa cureti totul si sa ai incredere ca are efect.

Datorita proprietatilor sale lamaia si a sa aciditatea devin aspectele favorizante pentru piele in cazul unui tratament estetic, poate fi solutia de a indeparta insectele si nu in ultimul rand o alternativa sanatoasa la ceea ce inseamna produsele de curatat casa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *