masa musculara

Ce nu va spune nimeni – steroizi injectabili sau orali?

Este foarte usor sa triati tipurile de suplimente pe care sa le consumati. Cu siguranta aveti un set de aspecte standard dupa care va ghidati, fie ca acestea sunt despre pret sau calitatea produsului. Ce va faceti insa cand trebuie sa alegeti intre tipul acestora si deci implicit modul de administrare? Veti alege steroizii injectabili sau orali?

Sa discutam pe larg despre aceste suplimente orale 

Cunoscuti in gama de steroizi anabolizanti, astfel de suplimente sub forma de pastile implica administrare orala. Pentru cei care au stare de greata dupa ce consuma pastile, asta in general vorbind, va fi destul de greu sa poata urma acest tip de administrare. 

Dar vor fi o alegere optima in functie de anumiti factori. Spre exemplu nu implica nevoia de acele instrumente de unica folosinta, deci au o administrare mai prietenoasa sa spunem. Sunt totodata o alegere in functie de ciclul de utilizare folosit si anume de rezultatele urmarite – daca este vorba despre scadere sau crestere in greutate, definire de masa musculara. 

De regula vorbim despre efecte ce se cunosc in urmatoarele ore dupa administrare, efecte ce continua sa existe pana la 3-5 ore de la administrare. Doza ar trebui sa fie luata in 2 reprize, pentru a mentine in sange cantitatea necesara de substanta, la un nivel constant, nu cu mari fluctuatii. Nu este exclus sa va doriti concomitent sa consumati si un hepatoprotect, asa cum de altfel veti lua in general cand faceti tratamente medicamentoase de orice fel. 

Injectabili suna mai bine?

Daca ne referim la aceste tipuri de suplimente administrate intramuscular trebuie spus ca efectul este mai rapid. Aceasta este marea diferenta, fata de varianta ingerabila, care are efecte mai lente, dar si de durata mai lunga. 

Un inconvenient ar fi legat de frica in sine de injectii sau de disconfortul legat de administrare, cu tot protocolul implicat. Si de aceasta data vorbim de o alegere care depinde si de scopul urmarit. Steroizii injectabili se clasifica si ei la randul lor in functie de scop, fiind pentru crestere de masa musculara, pentru definire sau slabire. 

Preturile pot sa difere si ele in functie de tipul de supliment. Poate ca mai toate aceste detalii ar trebui avute in vedere cand faceti o alegere. Desigur, decizia in sine va fi cantarita foarte bine si daca recomandarea este pentru un anumit produs, veti imbratisa totul asa cum vine, pentru ca nu vor exista alternative de fiecare data, adica versiuni injectabile sau orale pentru acelasi produs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *