second hand

Ce nu ti-ai dori si nu ar trebui sa cumperi second hand

Chiar daca credem ca evoluam si crestem implicit si nivelul de trai inca exista cazuri ale celor care prefera sa cumpere anumite produse, articole de uz casnic si asa mai departe la mana a doua. Metoda second hand ii face pe multi sa se descurce mai bine caci nivelul cheltuielilor este din ce in ce mai mare.

Fie ca la un moment dat crezi ca iti este mai convenabil, fie ca tu consideri ca faci o alegere buna cert este ca in anumite situatii metoda second hand nu este cea mai buna. Iata o lista a acelor produce ce nu ti-ai dori si nu ar trebui sa le cumperi la mana a doua:

  1. Pantofii sport. Si nu tine numai de partea de igiena ci si de faptul ca in timp acea pereche de pantofi a luat deja forma piciorului primului purtator. Si fata de cei noi cei second hand nu se vor mai mula dupa forma ta ci va trebui sa suporti chinul ce vine de la bataturi si nu numai.
  2. Casti de protectie. Fie ca este pentru tine, pentru copil si aparent este noua o casca de protectie ar putea avea mici fisuri pe care nu le vezi atat de usor. Asta iti pericliteaza calitatea, modul in care iti asiguri protectia.
  3. Nici gadget-urile nu sunt atat de sanatoase cand vin in varianta second hand. De cele mai multe ori nu ti se ofera garantie sau in orice caz este una scurta, respectivul telefon, laptop si asa mai departe poate fi reparat si nu va dura prea mult pana cand ti se dovedeste ca nu ai facut cea mai buna alegere.
  4. Vase de gatit de orice fel. Chiar daca aparent sunt cele care arata bine se uzeaza, se pateaza si devin mai greu de curatat si in plus acestea prezinta si riscul de a emana tot felul de substante ce sub efect termic ajung si in mancare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *