rocazare.ro

Ce asteptari poti avea de la un apartament inchiriat in regim hotelier?

In ultimii ani s-au inregistrat schimbari radicale in ceea ce priveste preferintele romanilor in materie de cazare. Dincolo de faptul ca isi doresc conditii excelente si pozitionari convenabile, turistii devin tot mai interesati de ceea ce inseamna flexibilitate, personalizare si preturi accesibile. Ce presupune asta? Intr-un fel sau altul, tocmai cerintele turistilor au schimbat conceptele clasice. Acum este in trend cazarea in regim hotelier.

Ce presupune cazarea in regim hotelier?

Sub o forma neoficiala, si in trecut era practicata aceasta metoda de cazare. Un exemplu reprezentantiv si totodata recent in acest sens este celebrul festival de muzica din Cluj care se desfasoara in fiecare vara. Ei bine, unitatile de cazare nu fac fata si nu pot raspunde favorabil valului imens de persoane care doresc sa ia parte la eveniment. Astfel, unii sunt dispusi sa se cazeze in casele localnicilor, care le ofera toate conditiile de confort, mai putin intimitate. Si preturile sunt mai mici in astfel de cazuri.

Cazarea in regim hotelier acopera acest din urma neajuns, imbinand intr-o maniera perfecta detaliile ce tin de confort cu cele ce vizeaza discretia. Este acea modalitate de cazare care iti ofera un spatiu amplu si cochet, conditii ireprosabile, igiena, totul la un pret avantajos.

Flexibilitate

Spre deosebire de hotel, unde poti fi deranjat oricand si unde exista mereu o persoana la receptie care te urmareste cu privire de cate ori vii si pleci, cazarea in regim hotelier inseamna, inainte de orice, intimitate deplina. Intrucat este vorba despre locatii de genul unor garsoniere sau apartamente in regim hotelier Bucuresti, nimeni nu te va stanjeni.

Flexibilitatea tine si de program, de posibilitatea de a intra si parasi apartamentul la orice ora doresti. Poate fi de asemenea vorba si de o flexibilitate in ceea ce priveste ora de check in, respectiv check out. In cele din urma, asta contribuie in mare masura la o sedere placuta.

Confort

Facand un simplu calcul vei constata ca pretul unui apartament din cadrul unui hotel depaseste cu mult cel al unuia inchiriat in regim hotelier. Dincolo de diferenta de pret, te bucuri de multiple avantaje atunci cand optezi pentru a doua varianta. Ai posibilitatea sa iti gatesti propriile gustari, daca si cand doresti, avand la dispozitie o bucatarie utilata ca la carte. Desigur, sunt si alte activitati pe care le poti desfasura in voie, dupa bunul plac, spre deosebire de un hotel care te limiteaza in acest sens.

Unde se practica acest tip de cazare?

Intre timp lucrurile au evoluat, astfel ca la momentul actual exista agentii specializate pe servicii de cazare in regim hotelier. Acum totul se realizeaza in conditiile legii. Se va intocmai si un contract aferent, pe care ambele parti trebuie sa il semneze. Odata bifat acest pas, solicitantul va primi cheia imobilului inchiriat.

Cat priveste orasele in care vei gasi astfel de servicii, de regula sunt disponibile in cele mari. Vei gasi apartamente in regim hotelier Bucuresti precum si in alte cateva orase bine dezvoltate din Romania. Insa cum solicitarile celor doritori cresc din ce in ce mai mult, aceasta industrie promite sa se extinda cu pasi repezi si, de ce nu, sa acapareze optiunile in viitorul cel mai apropiat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *