Ce a insemnat lansarea The Hobbit 2

Poster The Hobbit: The Desolation of SmaugPartea a doua a minunatului film The Hobbit, si-a facut aparitia in cinematografele din SUA pe data de 13 Decembrie 2013. Filmul a avut un succes pe masura asteptarilor incasand 73,645,197 milioane do lari americani in prima saptamana.

Pe data de 26 ianuarie, incasarile erau estimate la peste 252 milioane de dolari doar in cinematografele din SUA.

In ce-a de-a doua parte a filmului The hobbit (The desolation of smaug) se continua aventurile lui Bilbo Baggins, alaturi de Gandalf si de toti insotitorii lor. Misiunea lor este de a recapata Regatul pierdut pe nume Erebor. Pentru aceasta insa trebuie sa infrunte o serie de pericole si in final sa se lupte cu dragonul viclean Smaug.

Intreaga durata a filmului este marcata in primul rand de imagini nemaintalnite, asa dupa cum ne-am obisnuit in seria The Lord Of The Ring care are aproximativ aceiasi protagonisti. Pentru cei care vor sa-si delecteze ochii cu imagini la calitati extraordinare, recomand in mod categoric vizionarea filmului in cinematografe.

Filmul este unul de exceptie iar ca dovada stau cele 3 nominalizari la Oscar, 2 nominalizari la BAFTA si o multime de alte nominalizari importante.

Din Lorg of the Ring, singurele personaje care se intorc cu roluri majore in The Hobbit 2 sunt Gandalf si Legolas. Deasemenea, mai sunt cateva aparitii scurte ale altor personaje din eterna triologie, personaje pe care va lasam sa le descoperiti singuri.

Filmul este bazat pe carte The Hobbit a aceluiasi scriitor care a scris si cartea pe care e bazata triologia LOTR. Cartea este impartita de catre regizori in trei parti din care doua deja s-au terminat de filmat. Ultima parte a cartii va fi surprinsa in filmul de anul acesta: The Hobbit-There and Back again.

Mai spunem doar ca filmul se incadreaza in genurile Aventura, Drama, Fantasy si are o durata totala de 161 de minute, suficient cat sa va umpleti imaginatia cu cele mai superbe locuri de poveste.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *