psihoterapeut

Cauti un cabinet de psihoterapie in Bucuresti? Vezi serviciile pe care le ofera Daniel Ivan

Se pare ca psihologia sau psihoterapia nu mai este un subiect tabu de ceva vreme in Romania si tot mai multe persoane au realizat ca a cere ajutorul unui specialist nu este o slabiciune, ci mai degraba un act de curaj. De ce? Pentru ca atunci cand avem anumite probleme si parca psihicul nostru nu mai rezista, avem tendinta de a nu recunoaste si ne prefacem ca totul este bine. Fie ca vrem sau nu, acest lucru vine din pacate cu consecinte asupra stilului nostru de viata.

De ce sa cerem ajutorul unui cabinet de psihoterapie Bucuresti? Pentru ca avem posibilitatea de a gasi mult mai usor solutii la anumite probleme, pentru ca oamenii specializati din acest domeniu sunt capabili sa ne asculte fara a ne judeca si pentru ca au cunostinte vaste in acest domeniu.

Un psihoterapeut te poate ajuta sa treci peste blocajele emotionale

A cere ajutorul unui specialist atunci cand simti ca esti intr-un blocaj emotional tine de normalitate si de a constientiza ca fiecare problema are si o solutie. Insa atunci cand refuzam vehement acest lucru, nu facem decat sa inrautatim si mai mult situatia. Devenim anxiosi, avem stari de oboseala, nu ne putem concentra, nu mai dam randament, pot aparea probleme de sanatate si putem ajunge inclusiv la atacuri de panica.

Stresul este considerat boala secolului XXI si chiar daca nu poate fi eliminat complet din vietile noastre, il putem ameliora. Traim in era in care problemele ne inconjoara zi de zi, fie cele personale, profesionale sau cele de la nivel global. Trebuie sa intelegem ca nu suntem roboti, iar la un moment dat organismul nostru ne indica semne ca poate ceda in orice clipa.

Daniel Ivan, cu si despre oameni

Daniel Ivan cu pagina danielivan.ro este un psihoterapeut din Bucuresti cu o vasta experienta in domeniu, care are la activ foarte multe studii, formari, afilieri si perfectionari. Este unul dintre aspectele de care trebuie sa tinem cont atunci cand dorim sa calcam pragul unui cabinet de psihoterapie. Vom putea astfel sa avem incredere ca suntem pe mana unui profesionist care isi iubeste meseria si care se dedica oamenilor.

Psihologul Daniel Ivan stie sa asculte fara a judeca. Ofera prilejul ca pacientii sa isi exprime clar sentimentele pentru a fi intelesi, are rabdare si vine cu solutii in procesul de schimbare. Ca si servicii, pacientii pot apela daca au probleme de personalitate, in cuplu sau sufera de depresie si anxietate.

De cele mai multe ori nu ne putem destainui in totalitate prietenilor sau familiei. Fie pentru ca nu dorim sa ii suparam, fie pentru ca nu inteleg cu exactitate prin ceea ce trecem si nu intotdeauna avem nevoie doar de un “va fi bine”. Avem nevoie si de solutii pe care noi pe moment nu le gasim, nu doar de incurajari.

Asadar, cereti ajutor atunci cand aveti nevoie, nu ezitati sa cautati psihoterapeutul potrivit pentru voi pentru ca nu uitati, orice problema are si solutie!

Date de contact:

contact@danielivan.ro

0761.600.020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *