cel mai bun studio de videochat din Bucuresti

Cauti cel mai bun studio de videochat din Bucuresti? Vezi ofertele cu care vine Studioul Prime

Daca este sa vorbim despre locurile de munca din Romania, sau cel putin despre salariile cu care sunt platiti multi angajati, acestea sunt mult mai mici, comparativ cu munca depusa.

De altfel si scumpirile din ultima perioada au facut ca oamenii sa se reprofileze si sa isi schimbe locul de munca, avand in vedere ca salariul nu mai ajunge de la o luna la alta.

Femeile in general s-au reprofilat si au cautat cel mai bun studio de videochat din Bucuresti pentru a vedea cu ce oferte de angajare vine.

Desi problemele la nivel national au cam dezechilibrat multe dintre domenii, industria de videochat si-a dublat cifra de afaceri. Mediul online a luat mare amploare in ultimul timp, fapt pentru care si aceasta industrie a dat roade.

In plus, videochatul nu mai este demult un subiect tabu, iar optina publica a inteles ca este un job ca oricare altul, insa din punct de vedere salarial, este mult mai bine platit.

Studioul Prime pare sa fie in topurile cautarilor de catre tot mai multe femei care s-au reprofilat. Serviciile pe care le ofera acest studio sunt destul de variate si calitative, iar mediul de lucru nu este unul stresant.

Prime Studios  – oferte de angajare atractive

Multe persoane se plang de faptul ca mediul in care lucreaza este unul stresant, in care sefii sunt nemultumiti in permanenta. Lucreaza peste program, iar acele ore nu sunt platite, salariul este nemotivant comparativ cu scumpirile din ultima perioada, iar ideea de a mai merge cu drag la munca nu mai exista.

La Prime Studios in schimb, acestea sunt de domeniul trecutului. Daca la alte locuri de munca experienta este un prim criteriu de angajare, la Prime Studios nu este obligatoriu.

Asta pentru ca echipa de aici ofera traininguri gratuite modelelor care doresc sa se angajeze aici.

Trainingurile constau in invatarea secretelor din spatele acestei industrii, in asa fel incat modele sa ajunga la performanta. Mai mult decat atat, avand in vedere ca la baza videochatului comunicarea este cheia, Prime Studios ofera si cursuri gratuite de limba engleza.

Cat despre partea financiara, inca de la inceput modelele se vor putea bucura de un salar motivant. Bonusurile sunt de asemenea atractive.

Chiar daca programul de munca este unul foarte flexibil, in care modelele pot alege sa lucreze de dimineata, intermediar sau seara, daca doresc sa isi dubleze atat salariul cat si bonusurile pot lucra si ore suplimentare, insa nu este obligatoriu.

Pentru modelul care are cele mai multe ore lucrate intr-o luna, Prime Studios ofera un city break de 5 stele.

Locatie de lux, cu aparatura de ultima generatie

Modelele se vor putea bucura de o locatie de lux, intr-un mediu relaxant in care vor avea parte de propria camera amenajata cu bun gust pana la ultimul detaliu.

In plus aparatura cu care lucreaza este de ultima generatie pentru ca si rezultatele sa fie dintre cele mai calitative.

Pentru mai multe informatii accesati pagina oficiala.

Date de contact:

0725 165 944

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *