Cat de eficiente sunt pompele submersibile?

Exista multe locuinte construite  in preajma unei surse de apa potabila, precum un rau, put sau izvor. Pentru cei mai multi, un asemenea amplasament este mai mult decat ofertant. Poate oricand reprezenta sursa de alimentare pentru instalatia sanitara din casa. Ar fi pacat sa nu se profite de o asemenea sansa.

Pana la urma, gasirea unei ape curate, care sa nu fie tratate in exces cu clor sau care sa nu aiba tot felul de sedimente este un adevarat beneficiu pentru sanatatea intregii familii. Chiar daca nu va fi folosita pentru consumul zilnic, cel putin va reprezenta o alternativa mai blanda cu pielea tuturor, fara niciun fel de indoiala.

Cei mai multi se vor gandi la posibilitatea achizitionarii unui hidrofor, care este de departe cea mai cunoscuta astfel de metoda. Totusi nu este cea mai eficienta, deoarece hidroforul este gandit pentru surse de apa de adancimi reduse, iar uneori, aceste surse de apa pot sa se gaseasca mult sub pamant.

In acest caz, de un mare folos sunt orice fel de pompe submersibile, care mai nou se pot gasi si in mediul online, pe site-uri specializate. In acest sens, un bun exemplu este renumitul magazin online shop-einstal.ro, cu solutii la indemana pentru toti instalatorii si persoanele dornice sa imbunatateasca randamentul diverselor instalatii din casa.

Toate produsele disponibile pe site-ul acestora, cat si pompele submersibile sunt de o calitate inalta, numai de la cei mai buni producatori in domeniu. Posibilul cumparator trebuie doar sa se mai intereseze cu privire la modelul de pompa submersibila dorit, creat special pentru nevoile sale.

Astfel, in principiu trebuie sa se tina cont de doua mari aspecte, foarte importante pentru asigurarea performantei si anume, debitul si inaltimea de pompare necesare. In functie de aceste doua criterii de alegere, vor fi resimtite variatii in legatura cu pretul produsului necesar.

Dar acestea nu au cum si nici nu trebuie sa impiedice achizitionarea articolului atat de necesar. In plus, pe shop-einstal.ro se ofera in cele mai multe dintre cazuri o garantie extinsa, de aproximativ 2 ani. Practic, daca exista vreo problema legata de modul de functionare al acestuia, va fi foarte rapid rezolvata, pentru ca utilizatorul sa nu aiba niciun fel de bataie de cap.

In plus, pompa submersibila are avantajul de a fi considerata si o solutie ieftina, mult mai eficienta din acest punct de vedere decat hidroforul. Este o alegere mult mai silentioasa decat cealalta varianta, a hidroforului. In plus, inseamna mai putine batai de cap decat cealalta varianta, a hidroforului. Utilizatorul nu mai este nevoit sa construiasca o camera tehnica speciala, cand pompa submersibila pur si simplu sta in apa. In mod automat, instalarea ei se face mult mai eficient decat in cazul hidroforului, care necesita o pregatire suplimentara.

S-ar parea ca pompa submersibila este cea mai buna alegere in acest caz, care intrece cu mult performantele tehnice ale unui hidrofor. Totusi, este recomandat a fi cumparat pentru adancimi crescute, in care sunt necesare performantele acestuia.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.