ambalaje biodegradabile snick ambalaje

Cât de atenți suntem la ambalajele biodegradabile – citește și aici despre asta

Ne dăm seama că în ultimii ani suntem tot mai preocupați de mediul înconjurător. Suntem de asemenea mai alerți ca oricând cu privire la dorința de a reduce poluarea. Vă dați seama cât plastic folosim zi de zi? În această privință directivele europene au adus ceva reglementări, printre care interzic și folosirea plasticului pentru ambalajele de unică folosință.

Cei care au nevoie de astfel de ambalaje și consumabile din materiale biodegradabile, cum ar fi hârtia, cartonul, materialele compostabile sau bioplasticele, știu de rigorile impuse. În plus, sunt atenți și la cum își pun în scenă conceptul culinar și cum să își impresioneze clienții.

Ambalajele din hârtie sau carton sunt o soluție excelentă pentru produsele alimentare și nealimentare, datorită caracteristicilor lor de durabilitate și reciclare. Aceste ambalaje nu numai că protejează produsele împotriva deteriorării, ci reduc și impactul asupra mediului. În plus, pot fi personalizate cu ușurință pentru a corespunde brandului și pentru a atrage atenția clienților. Acestea sunt disponibile la Snick Ambalaje – citeste si aici despre asta.

Clienții taxează dur pe cei care nu țin cont de standarde

Consumabilele din materiale biodegradabile, cum ar fi tacâmurile, paiele și paharele de unică folosință, sunt alternativa populară și ecologică la cele din plastic. Unele dintre acestea sunt fabricate din materiale PLA (acid polilactic), un material compostabil obținut din plante și alți agenți biodegradabili, care se descompun în mod natural în sol într-un timp relativ scurt.

Utilizarea ambalajelor și consumabilelor din materiale biodegradabile poate fi o alegere rentabilă și practică pentru orice companie, indiferent de industrie.

Clienții au ajuns să taxeze dur pe cei care nu respectă aceste standarde. În sensul în care preferă să nu mai comande de la anumiți furnizori sau să cumpere de la un anumit vânzător care ambalează necorespunzător. Este vorba nu doar de prima impresie, de prezentare, de concept culinar promovat, ci și de reputația clădită.

Cum alegem un furnizor de astfel de consumabile

Atunci când alegem un furnizor de ambalaje de unică folosință este important să ținem cont de mai mulți factori. Iată câteva sfaturi:

  • Calitatea produselor: asigură-te că produsele oferite de furnizor sunt de calitate și corespund standardelor.
  • Varietatea produselor: verifică gama de produse oferite de furnizor pentru a vedea dacă acesta corespunde nevoilor tale. Este important să alegi un furnizor care oferă o gamă largă de produse, inclusiv cutii din carton, caserole din plastic, tacâmuri, pahare de unică folosință și altele.
  • Posibilitatea de personalizare: verifică dacă furnizorul oferă opțiuni de personalizare a ambalajelor, astfel încât acestea să se potrivească cu brandul tău. Snick Ambalaje acoperă și acest serviciu, dar pentru tiraje mici.
  • Prețuri competitive: alege un furnizor care oferă prețuri competitive, fără a compromite calitatea produselor.
  • Servicii de livrare: verifică dacă furnizorul oferă servicii de livrare rapidă și fiabilă, astfel încât să poți fi sigur că vei primi produsele la timp.
  • Responsabilitatea socială și de mediu: verifică dacă furnizorul are politici și practici responsabile din punct de vedere social și de mediu, precum utilizarea de materiale reciclabile și biodegradabile.

Oferta de la Snick Ambalaje o găsim online, în pagina oficială.

Contact:

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzău

comenzi@snick-ambalaje.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *