Casele de amanet: ce nu stiai despre astfel de shop-uri?

Ai nevoie rapid de bani si nu stii la cine sa apelezi pentru in imprumut? De ce nu iei in calcul serviciile oferite de o casa de amanet? In Romania, casele de amanet au devenit o metoda simpla si rapida de a obtine bani urgent, fara prea multe obligatii.

sursa: casa-amanet.org

 

Comparativ cu bancile, casele de amanet nu implica foarte multe documente inainte de a se oferi bani clientului. Insa, in ciuda faptului ca astfel de shop-uri ofera mai multe avantaje oamenilor, se pare ca acestea continua sa fie descrise de aceeasi reputatie proasta pe care au avut-o pana acum. Pe scurt, perceptia romanilor fata de casele de amanet este urmatoarea: aceste shop-uri au tendinta de a profita de oamenii in nevoie de bani, astfel ca le ofera bani putini pe bunuri valoroase.

sursa: static.wixstatic.com

 

Cu toate ca aceasta industrie continua sa fie stigmatizata in societatea in care traim, totusi, casele de amanet ofera si o serie de avantaje consumatorilor care apeleaza la astfel de servicii. Insa, inainte de descrierea avantajelor, oamenii ar trebui sa afle cum anume se realizeaza un imprumut in cadrul unei case de amanet.

Obtinerea imprumutului la o casa de amanet

Cum functioneaza, cu exactitate, o tranzactie oferita de o casa de amanet? In primul rand, o casa de amanet ofera imprumuturi rapide, avand la baza o garantie din partea clientului: bijuterii, aur, autoturisme, antichitati etc. Asadar, in momentul in care obiectul lasat in garantie prezinta interes pentru casa de amanet, clientul va putea obtine o anumita suma de bani- bineinteles, aceasta suma este oferita dupa ce expertii caselor de amanet analizeaza bunul girat.

sursa: ochoaonline.com

 

Apoi, odata ce clientul a obtinut imprumutul, acesta va primi un bon- chitanta, tichet etc.- unde vor fi descrisi termenii si conditiile imprumutului, datele de expirare pana la care se pot restitui banii, descrierea articolului amanetat etc.

Intrebari frecvente, legate de casele de amanet

  1. De ce ar apela cineva la o casa de amanet? Casele de amanet ofera consumatorului un imprumut rapid, sigur, comod si confidential. De altfel, casele de amanet nu implica atat de multe documente precum o banca si nici nu pot conduce la faliment- odata ce clientul nu isi permite sa restituie imprumutul, casa de amanet va ramane cu bunul lasat in garantie.
sursa: pawnshop.me

 

  1. Ce suma de bani pot primi pe bunul lasat de mine? Suma imprumutata variaza in functie de valoarea bunului lasat in amanet- iar de fixarea sumei se ocupa expertii de la Casa Amanet AGS- care evalueaza pe loc, orice bun lasat pentru obtinerea imprumutului.
sursa: bankingsense.com

 

  1. Pot sa cumpar ceva de la o casa de amanet? Absolut! Deoarece toate bunurile lasate intr-o casa de amanet sunt evaluate de catre experti, toate au valoare si sunt in stare buna de functionare- de exemplu telefoanele, autoturismele etc.- si, din acest motiv, nu exista nicio grija atunci cand te decizi sa cumperi ceva de la un astfel de shop.
sursa: vippawnandguns.com

 

Insa, atunci cand vine vorba de a face rost cat mai repede de bani, Casa Amanet AGS ofera imprumuturi rapide, indiferent de situatia financiara sau categoria sociala a celui ce apeleaza la serviciile lor. Astfel, AGS asigura consumatorii ca vor face tot posibilul pentru ca imprumutul sa se faca cat mai repede posibil, fara prea multe obligatii. De altfel, rapiditatea imprumutului, siguranta bunurilor lasate in garantie si fidelitatea fata de cei care apeleaza la serviciile Casa Amanet AGS, reprezinta aspectele care stau la baza functionarii acestui shop.

Blogger: Cristina M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *